Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Simon Pegg vám ustřelí palici!


ikona
Mr. Hlad
simon pegg
Sympatický Brit končí s legrací a chystá se na trošku vážnější roli. A poteče u toho krev.  

Simon Pegg je hodně zábavný člověk a je celkem jedno, jestli zrovna kriketovou pálkou mlátí zombíky, zachraňuje Zemi ve Star Treku nebo chlastá s partou starých kamarádů. Ačkoliv se nevyhýbá vážnějším filmům, prakticky vždycky v nich reprezentuje komický element. Většina komediálních herců během kariéry dostane chuť zkusit si i nějakou serióznější roli a někdy to může dopadnout i hodně dobře. Zeptejte se Toma Hankse. Teď dostal podobnou chuť Simon Pegg. A rovnou si střihne zabijáka.

 

V australském thrilleru Kill Me Three Times se objeví v roli nájemného zabijáka, jenž má za úkol zlikvidovat půvabnou zpěvačku. Tu si zahraje Alice Braga z Predátorů a Elysia a vedle téhle dvojice se objeví třeba i Teresa Palmer z Warm Bodies, Sullivan Stapleton z druhé Třístovky, australský klasik Bryan Brown nebo starší brácha Thora Luke Hemsworth. Celý příběh bude vyprávěn z perspektiv tří lidí, kteří se k pokusu o vraždu nachomýtnou. Zní to celkem zajímavě a casting taky není zlý, tak uvidíme. Třeba s Peggem tentokrát fakt legrace nebude.

---

Vytáhni v hospodě: Peggovo skutečné jméno je Simon John Beckingham. Nick Frost v U konce světa pracuje ve firmě Beckingham Davies Knightley LLB.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace