Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fandovské pokračování Temný rytíř povstal


ikona
KarelR
batmanthe dark knight legacy
John Blake začíná ochraňovat Gotham... 

Ačkoliv si to mnoho lidí dlouho nechtělo přiznat, pokračování nolanovské netopýří trilogie nás vážně jen tak nečeká. Christian Bale se do kápě nevrátí a stejně tak Joseph Gordon-Levitt nebude pokračovat v jeho šlépějích. Alespoň ne oficiálně.

 

Kýžené pokračování ságy totiž vzali na svá bedra fanoušci, kteří kolem Johna Blakea, nového ochránce Gothamu, hodlají vystavět internetový seriál jménem The Dark Knight Legacy. Ne, bohužel v něm nehraje sám Levitt. Jeho nástupce ale disponuje minimálně skoro stejným hlasem (!) a rok po událostech Temný rytíř povstal si to hodlá rozdat s nebezpečným zabijákem Red Hoodem.

Jak to celé budete vypadat? Samozřejmě dost levně, první epizoda ostatně disponuje jedinou lokací. Tvůrci ale mají založený profil na webu Indiegogo (něco jako Kickstarter), na kterém sbírají od fandů finance a slibují, že čím větší částku seženou, tím víc se vyřádí v dalších epizodách.

Pokud vám tedy tohle snažení přijde sympatické a líbí se vám sedmiminutový pilot, který by rozhodně nedostal rating PG-13, běžte si o seriálu zjistit víc a případně se zapojte do jeho financování. První navnazení rozhodně není úplně špatné a kdo ví, kam až to tenhle fandovský projekt může dotáhnout.

---

Vytáhni v hospodě:  Další internetový seriál s Nightwingem, nazvaný Grayson: Earth One, se kutí tady. První díl můžete najít na Youtube.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace