Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sherlock proti náckům


ikona
Mr. Hlad
benedict cumberbatch
Benedict Cumberbatch luští kódy, bojuje proti vládě a nejspíš si brousí zuby na Oscary 

Benedict Cumberbatch je v poslední době hodně žádané zboží a jeho jméno je skloňováno víceméně s každým zajímavějším projektem. Rozkrájet se ale nemůže a je nucen si vybírat. Naštěstí to vypadá, že má čuch na atraktivní látky. Minimálně The Imitation Game zajímavě vypadá. A hlavně se v případě téhle novinky nepohybujeme v „mohl by natočit“ ale „natočí", protože se kamery spustí už tento týden. Půjde o biografii Alana Turinga, chlapíka, jemuž se během druhé světové války povedlo rozluštit nacistické kódy, díky čemuž mohli spojenci Hitlerovi koukat do karet.

On sám se ale žádným velkým hrdinou nestal a kvůli své homosexualitě byl tak dlouho pronásledován, až ho to dohnalo k sebevraždě. Cumberbatch nicméně nebude jediným zajímavým jménem. V The Imitation Game si vedle něj zahrají třeba i Mark Strong, Keira Knightley nebo Charles Dance, ale ještě lepší to je za kamerou. Režie se totiž ujme Morten Tyldum, autor hodně šílené detektivky Lovci hlav. Datum premiéry oznámené ještě není, ale dá se počítat s tím, že se film v kinech objeví příští rok a nejspíš se bude chtít rvát o Oscary, takže bychom ho měli vyhlížet někdy v zimě.

---

Vytáhni v hospodě: Divadelní hru Přísně tajné: Hrubá nemravnost o Turingovi jsem sice neviděl, ale údajně jde o těžký nářez. Hra LS Down od téhle party tedy alespoň byl, takže Liberečáci by to rozhodně měli zkusit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace