Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #210 o Batmanovi a teleportech


ikona
Mr. Hlad
Proč nebyl Wolverine ve Spider-Manovi? Kde si můžete vyzkoušet teleportaci? A jak vypadá crossover Batmana a Dobrého Willa Huntinga? 

Normální výplach

Batman týdne
Vypadá to, že videa týkající se Bena Afflecka a  Batmana budeme ve výplachu ještě pár týdnů vídat. Ale pokud pozitivně i negativně naladění fanoušci prokáží dostatek kreativity při jejich vymýšlení, nemáme s tím problém. Třeba takový Batman/Ben Affleck v Dobrém Willu Huntingovi je minimálně zajímavý.

Výmluva týdne
Hugh Jackman už několikrát řekl, že kdyby se zástupci Marvelu, Foxů a Sony domluvili, rád by si vystřihnul Wolverina v Avengers nebo u Spider-Mana. Nedávno prohlásil, že se málem objevil v prvním filmu o Peteru Parkerovi, který režíroval Sam Raimi. Všechno údajně bylo domluvené, mělo jít o cameo nebo spíš vtípek a Logan měl projít po ulici tak, aby si ho fandové všimli, ale nezasáhl do děje, nakonec to však nevyšlo. Podle Jackmana proto, že nemohli najít kostým. Jako náhoda je blbec a smůla se svině, ale tohle zavání jen dost pitomou historkou. Tak snad jindy.

Role týdne
Dostat v televizi pořádnou roli není žádná sranda a zvlášť o postavy v seriálech na kabelovkách se herci doslova rvou. Jsou z toho větší prachy a větší prestiž. Někdy je ale nutné vzít i postavu, jejíž úlohu v příběhu je poměrně obtížné vysvětlit rodičům nebo přátelům. Ale na druhou stranu Emmy se nefasuje za to, že člověk umí dvanáct dvanáctek a pak ujít sto metrů rovně.

Reklama týdne
Je to fake, víme to, tak budeme chvilku dělat, že to tak není. Protože tohle video má styl. David Cronenberg je režisér s hodně osobitým rukopisem a pokud vám jeho současné filmy připadají divné a trochu děsivé, doporučujeme podívat se na to, co tvořil na začátku kariéry. Možná, že pak budete potřeboval panáka a pomazlit se s poníkem. Co asi může člověk, který představil bytosti mluvící zadkem a gigantickou lidskou mouchu, propagovat?

Kino týdne
Grauman’s Chinese Theatre v Hollywoodu z roku 1927 je dost pravděpodobně nejslavnější kino na světě. I ono má ale svoje roky, a tak se majitelé rozhodli trošku ho zmodernizovat a teď je z něj IMAX. Ovšem předělat historickou budovu na našlapaný sál, do něhož se vejde 932 lidí, třetí největší IMAX plátno na svět a ta nejluxusnější technika, není žádná sranda. A probíhalo to asi takhle.

Teleport týdne
Star Trek: Do temnoty míří na DVD a Blučka a je potřeba o tom dát světu vědět. Klasická reklama nikoho moc nedojme, fanouškovské nadšení už udělalo svoje, ale pořád je tu dost „obyčejných diváků“, kteří by potenciálně mohli v obchoďáku po disku sáhnout. A jak je stylově upozornit na to, že si mají koupit právě Star Trek a ne třeba Babovřesky? Třeba tím, že se postaví teleport. Ten Zdeněk Troška stoprocentně nemá.

Výstup týdne
Russell Brand možná není nejpopulárnější ani nejlepší komik, ale svoje chvíle určitě má. Teď to potvrdil při přebírání Oracle Award časopisu GQ. Na pódiu si totiž začal dělat srandu z firmy Hugo Boss, která – a to je pravda – pomáhala navrhovat uniformy pro nacisty během druhé světové války. Problém byl, že Hugo Boss celou akci sponzoroval. Brand se potom musel pakovat a editor GQ mu přes Twitter vzkázal, že to, co udělal bylo vůči firmě Hugo Boss neuctivé. Brand reagoval, že to, co provedl Hugo Boss, bylo zase neuctivé k Židům. No, hlavně, že je večírek.

Dopis týdne
Minulosti neutečete. Ani když se jmenujete James Franco a jste jedním z nejvytíženějších herců Hollywoodu. Jeho bývalý soused Michael Phillips Moskowitz se totiž rozhodl s internetem podělit o dopis, který mu před jednadvaceti lety Franco napsal. Tehdy, když si ještě neříkal James, ale používal jméno Ted, mu na dům naházel hromadu vajec a to se fakt blbě uklízí. Každopádně dopis napsal potom, co ho chytili, takže těžko říct, jak moc ho skutečně hryzalo svědomí.

Aplikace týdne
Chtěli byste mít svého Jarvise jako Tony Stark? Pokud máte zařízení od Applu, není problém. Marvel s pomocí Paula Bettanyho připravil speciální aplikaci, díky které se budete cítit jako Iron Man. Jen nebudete mít ty prachy a ten oblek. Bettany nahrál přes dvacet hodin keců, takže vám tahle hračka nejspíš chvilku vydrží. S jeho pomocí navíc budete moci na blučku otevřít speciální funkce a prohlédnout si například všech 42 obleků.

Duel týdne
Minule jsme vás vyzvali k tomu, abyste zhodnotili, jestli se české trailerové řemeslo za posledních pět let nějak zásadně zlepšilo. A v podstatě až na jednu výjimku si myslíte, že k žádná zásadní pozitivní změně nedošlo.

Dnes se podíváme na vaše sbírky DVD a Bluček. Zajímá nás jakou nejbizarnější věc doma máte, ať už film nebo edici. Název filmu nebo edice napište do předmětu, do textu se rozepište.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace