Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Asgardu k Terminátorovi


ikona
Mr. Hlad
alan taylorterminator
Režisér druhého Thora dostal za úkol oživit terminátoří ságu 

Ještě před pár lety točil Alan Taylor pro televizi. Pak u Hry o trůny celkem razantně naznačil, že si umí poradit i s větším rozpočtem a ambicemi, a dostal lano od Marvelu. Za dva měsíce uvidíme jeho comicsovou fantasy Thor: Temný svět a zdá se, že se jeho práce někomu hodně líbí. Severského boha s obřím kladivem totiž podle všeho vymění za nejkovovějšího drsňáka všech dob. Ano, Alan Taylor chystá nového Terminátora a při boji o místo režiséra porazil taková esa, jako jsou Ang Lee, Rian Johnson nebo Denis Villeneuve, jehož Zmizení je prý jedním z nejlepších filmů roku.

 

Na čtyřce si vylámal zuby McG, ale kyselé ksichty fanoušků měl na svědomí spíš scénář než samotný režisér. Nejspíš proto to vypadá, že tvůrci nepůjdou cestou sequelu, ale rebootu. Americká premiéra se chystá na 26. června 2015 a Arnold Schwarzenegger už naznačil, že by se před kameru klidně vrátil. Jak by to vypadalo, to je otázka. Každopádně s režisérem přichází i první drby. Podle jednoho z nich by se mohl vraždící robot z budoucnosti přesunout do padesátých let a zkoušet tu zabít rodiče Sarah Connor. A Arnie by si zahrál člověka, jenž je chrání a později poslouží jako inspirace pro model T-800. Zní to hodně šíleně, ale kdyby na tohle měl v Hollywoodu někdo fakt koule, osobně bych u toho rád byl.

---

Vytáhni v hospodě: Další drb je, že se před kameru vrátí i Michael Biehn a Linda Hamilton. Pokud se v brzké době neufetuje Edward Furlong, nejspíš se o něm začne mluvit taky.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace