Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #209 o Batmanovi a rocku


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
O čem je opravdu třetí Iron Man? Co říká Batman na obsazení Bena Afflecka? A jak to zní, když se po deseti letech sejde Škola ro(c)ku? 

Výplach začíná pátý rok

Trailer týdne
Iron Man 3 měl sice premiéru už před pár měsíci, ale svého upřímného traileru se dočkal až teď. Každopádně se v něm dozvíte, že mít přes čtyřicet superobleků, které se pořád rozbíjí, je docela na nich, že Tony Stark trpí depresí a nemá žádné kámoše ani pořádný obranný systém ve svém baráku, do kterého pozve superteroristu. No a pak taky pár dalších věcí, díky kterým si z poslední Marvelovky můžete dělat srandu, pokud budete mít zájem.

Srandista týdne
Možná, že to někoho překvapí, ale jednom z nejlegračnějších lidí na světě je Terry Crews. Ano, gigantická hora svalů z Expendables, která vypadá, jako že by dokázala ustát bitku s Hulkem a možná ji i vyhrát. Tenhle chlapík je ve skrytu duše nový Woody Allen/Jim Carrey/Bill Murray/Charlie Chaplin. Zkrátka král komedie. Jen je občas potřeba o tom přesvědčit okolí trošku důrazněji.

Sex Tape týdne
Alyssa Milano vloni oslavila čtyřicítku, pořád je to ale velmi sympatická dáma. Z prcka, kterého musel Arnold zachraňovat v Komandu, vyrostla televizní hvězda, znát ji můžete především z Čarodějek, ale i z My Name is Earl nebo novinky Mistress. Každopádně teď se na internet dostalo video jejích milostných hrátek. A uvidíte v něm možná víc, než čekáte.

Zpráva týdne
Když byl Ben Affleck obsazen do role Batmana, řešilo se to v médiích víc než možnost útoku Američanů na Sýrii. Někdo už to překousl, někdo to nepřekousne nikdy a pár lidí s tím jednoduše nemá problém. Ten nejpovolanější člověk se k tomu všemu ale vyjadřuje až teď. A rozhodně lze souhlasit s jeho názorem, že Affleck si šanci zaslouží, ale jestli to pokazí, bude to ošklivé. Moc ošklivé.

Dokument týdne
Dokument se dá natočit zábavně i nudně. Pochopitelně záleží na rozpočtu a schopnostech tvůrců, ale taky na tom, o čem točí. Vzdělávací pořad o sexuálním životě lenochodů asi nebude úplně nejzábavnější věc na světě, ovšem návštěva zábavního parku, ve kterém jde na atrakcích víceméně pořád o život, to už je něco trošku jiného. Action Park by rozhodně stál za návštěvu. Tady je první část a tady druhá.

Reklama týdne
Robet Pattinson se zatraceně snaží zbavit se nálepky upíra ze Stmívání. Nedávno naznačil, že z fanynek téhle série není úplně nadšený a evidentně by rád ublížil člověku, který vymyslel jeho přezdívku R-Patz. Každopádně je na docela dobré cestě jak se okovů srágoroidní ságy zbavit. Teď natočil docela stylovou reklamu na Dior. Na druhou stranu Whole Lotta Love od Zeppelinů by to bylo cool, kdyby tam byl Jiří Krytinář.

Televize týdne
Moderní televize jsou ploché a jejich obraz je tak kvalitní, že by si ho člověk mohl splést s realitou. Alespoň to tvrdí většina výrobců. LG se teď pokusilo předvést to v praxi. Uvidíme, jestli se podobná forma pohovorů chytne i ve skutečnosti, každopádně nebuďte překvapeni, že až se půjdete ucházet o práci, budou venku z nebe padat meteory.

Natáčení týdne
Akira Kurosawa už tu s námi bohužel docela dlouho není, ale jeho filmy, z nichž celkem značná část se stala klasikou, si můžeme pouštět pořád. Teď se objevil pětihodinový záznam toho, jak tenhle režijní génius pracoval. Někdo se totiž rozhodl zaznamenat všechno, co dělal na place filmu Ran. Pro studijní účely docela zajímavý materiál.

Výročí týdne
Před nedávnem uběhlo deset let od premiéry filmu Škola Ro(c)ku. Jack Black tehdy vtrhl jako uragán mezi nevinná dítka a ukázal jim, že heavy metal je mnohem zábavnější než matematika. Po deseti letech se celá parta znovu sešla a opět zahrála. Dnes už jsou z hrdinů filmu samozřejmě dospěláci nebo alespoň teenageři, ale pořád jim to zatraceně dobře šlape.

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali, co říkáte na Adama Sandlera jako komika. A vypadá to, že většina z vás už ho má docela plné zuby.

Dnes, pár dní po Trailernight, se podíváme na filmové ukázky. Otázka je následující – myslíte, že se za posledních pět let české trailerové řemeslo zlepšilo? Svoje ANO a NE pište do předmětu a do textu uveďte důvody a příklady.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (27)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace