Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #208 o Bondovi a Batmanovi


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Vyplachujeme čtyři roky. Tentokrát s Bondem, Batmanem a Supermanem a reklamou na prášky proti průjmu 

Výroční výplach

Trailer týdne
Batman vs. Superman nebude mít premiéru ještě hodně dlouho, ale když kreativní fandové vědí, kdo v jejich očekávaném filmu bude hrát, tak už je nic nezastaví. Materiálů s Henry Cavillem a Benem Affleckem je dost na to, aby vznikl solidní fanouškovský trailer. I s Bryanem Cranstonem jako Lexem Luthorem.

Bollovina týdne
O tomhle německém Satanovi už jsme chvilku neslyšeli. Uwe Boll už neškodí. Peníze na nová zvěrstva nedostává, takže točí bůhvíkde a bůhvíco a peněz má čím dál méně. Zkrátka se na něj zapomnělo, ale teď se připomíná. A celkem bolestivě. Rád by natočil sequel své srágory Postal a přes Kickstarter prosí fandy (tedy asi členy nejbližší rodiny) o půl milionu dolarů. Pokud dáte sedm a půl tisíce, čeká vás role. Pokud deset litrů, budete zařazeni mezi koproducenty. Ale ty peníze doporučujeme asi radši spláchnout do hajzlu

Drogy týdne
Když si své videokompilace můžou zasloužit hlášky Arnolda Schwarzeneggera nebo akční scény odehrávající se na vlacích, proč by měly být přehlížené drogy? Ve filmech s nimi může být legrace, jak se přesvědčili třeba Harold s Kumarem, ale jindy jde sranda stranou a bílý prášek dělá hrdinům ze života peklo. Každopádně sedm minut filmově-drogového rauše snad nikomu neublíží.

Scénář týdne
Dobrý scénář je základ a platí to i pro televizi. A pokud se člověku zadaří, může to od psaní dotáhnout až k režii nových Hvězdných válek nebo marvelovské týmovky. Teoreticky by tedy mělo platit, že čím víc dobrých scénáristů, tím lepší bude výsledek. V tomhle případě to ale zase až tak úplně nevyšlo. Tvůrci Hry o trůny, Buffy, Community a Ztracených zkrátka nejsou úplně stejně naladění.

Hlas týdne
Když na člověka řve z postele malá holka a vyhrožuje mu znásilněním, zatímco kolem sebe zvrací a občas vyběhne na strop, může to jednomu trošku zkazit den. Vymítač ďábla s tímhle přístupem slavil úspěch a dodnes se po právu řadí mezi nejlepší horory vůbec. Mohl za to pochopitelně i skvělý výkon mladičké Lindy Blair. Jejímu hlasu sice malinko pomohli zvukaři, ale tohle malé podvádění se v Hollywoodu nepočítá. Takhle by to znělo, kdyby na vás řvala svým vlastním hlasem.

Bond týdne
Daniel Craig je jako James Bond cool. Povedlo se mu sérii zase posunout někam trošku jinam, ale tak trošku doufáme, že v roce 2015 s dalším dílem přijde zase něco trošku jiného. Ta osobní linka už je trošku vyčerpaná. Každopádně i Craig jednou skončí a zase začne hledání nového Bonda. Každý má nejspíš v hlavě nějakého kandidáta, ale dost možná teď všechny zadupe do země Michael Fassbender. Nová verze bondovky Moonraker s ním jako agentem 007 a Leonardem DiCapriem v roli záporáka by totiž mohla být totální nářez.

Herní trailer
Jedna z nejočekávanějších her letošního roku Grand Theft Auto V by se měla objevit už docela brzy a je jasné, že zase půjde o obrovský komerční úspěch. A nejspíš i kvalitativní, jak je u téhle série zvykem. Fanoušci jsou natěšení, ale nějaká ta upoutávka navíc nejspíš neuškodí nikomu. Zvlášť, když je u Rock Star Games umí dělat takhle dobře.

Trůny týdne
Hra o trůny má sice pauzu, ovšem její konec bude ve fanoušcích, kteří neznali knižní předlohu, rezonovat ještě hodně dlouho. Závěr brzy čeká i Breaking Bad, tam to ale bude definitivní a možná právě proto se začali ozývat fanoušci a ukazovat světu svá kreativní díla. Dokázal by učitel a tak trochu nedobrovolný výrobce drog Walter White přežít v Západozemí?

Reklama týdne
Každý nějak začínal. Jeff Daniels je dnes respektovaný herec, který válí v seriálu Newsroom a má za sebou i role třeba v Nebezpečné rychlosti nebo Blbém a blbějším. Zkrátka  má hodně široký herecký rejstřík. Ovšem na začátku kariéry musel brát i role, o kterých se v dobré společnosti nemluví. Třeba jako v reklamě na prášky proti průjmu.

Duel týdne
Minule jsme po vás chtěli slyšet pár tipů na roli sluhy Bruce Wayna Alfréda. Přišlo hodně nápadů, ale body od vás hodně dostávali hlavně Goeffrey Rush nebo J.K. Simmons. Další kandidáty najdete v diskusi.

Dnes se podíváme na kariéru Adama Sandlera a budeme se držet čistě v té komediální rovině, takže jeho vážné (a povedené) vážné role vynechme. Vždycky měl pověst trošku lidovějšího komika, ale v poslední době už možná překročil hranici. Jaký na něj máte názor vy? Baví vás ještě Sandlerovy komedie? Svoje ANO a NE pište do předmětu a do textu se rozepište víc.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (27)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace