Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kouzelníci chystají druhé kolo


ikona
Mr. Hlad
now you see me
Překvapivý hit Podfukáři se dočká sequelu. A nejspíš dost brzy 

Vedle miliardového třetího Iron Mana, vynikajícího sequelu Star Treku a dalších obřích filmů se v létě objevily i menší kousky. To ale neznamená, že by byly špatné. Kouzelnický heist movie Podfukáři se poměrně povedl. Scénář byl sice trošku překombinovaný a osobně jsem nebyl úplně nadšený z toho, jak příběh party iluzionistů, co si přilepšují vykrádáním bank, dopadl, ale film slavil po světě docela velký úspěch a téměř tři sta milionů dolarů na tržbách je s rozpočtem 75 mega docela dobrý výkon.

Tvůrci teď oznámili, že jim to stačilo k tomu, aby odklepli Now You See Me 2. Za kameru se opět postaví Louis Leterrier, což je možná trochu překvapení vzhledem k tomu, že se rozhádal s producenty jak u Neuvěřitelného Hulka, tak u Souboje Titánů, Tady si očividně obě strany sedly. Zatím nikdo nechce prozradit nic o zápletce, nejspíš i proto, že vlastně ani není jasné, o co v sequelu půjde. Každopádně vrátit se mají jak staří tak i noví hrdinové a Leterrier tvrdí, že největším problémem je momentálně fakt, že mají tolik skvělých nápadů, že neví, které použít. Sequel by měl prý dorazit brzy, ale vzhledem k tomu, že práce na scénáři začaly teprve teď, je tu možnost, že by si režisér před tím odskočil natočit ještě něco jiného. No uvidíme, každopádně tahle parta by si v kinech opakovačku klidně dát mohla.

---

Vytáhni v hospodě: Původně měli být hrdinové Podfukářů starší a mluvilo se o účasti Jima Carreyho, Hugha Granta, Colina Firtha nebo Philipa Seymoura Hoffmana.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace