Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pátá Trailer Night je tady


ikona
Mr. Hlad
trailer night
Pátá Trailer Night spojená s oslavou deseti let od vzniku TrailerZone proběhne už dnes večer. 

O tom, že velmi brzy oživíme koncept Trailer Night, už jste se mohli na MovieZone dočíst. Takže telegraficky – už dnes večer ve 20:30 to všechno vypukne v pražském kině Bio Oko. Pamětníci minulých ročníků tuší, o co jde, a nováčci se mohou těšit na nějaké ty přednášky o tom, co je trailer, jaká je historie filmových upoutávek a jak se dělají. Zkrátka jako vždy, tohle tam jednoduše být musí. Přesto tentokrát bude celý večer pojatý trošku jinak.

MRKNĚTE NA FOTKY Z MINULA!

Právě v září totiž uběhne deset let od založení TrailerZone, která se o pár let později proměnila v MovieZone. Dekáda je co se internetu týče něco jako pár století v historii lidstva. Změnilo se hodně věcí, ale film a upoutávky nás pořád baví a doufáme, že vás taky. Takže jsme se rozhodli tu dekádu patřičně oslavit. Krom zmíněných přednáškových bloků a spooousty upoutávek se bude hlavně vzpomínat. Nemusíte se bát, že by redakce seděla před plátnem u stolu s lahváčem v ruce a hádala se, jestli je lepší upoutávka na Agenta v sukni 3 nebo páté Scary Movie. Místo toho si pustíme to nejlepší z filmových upoutávek za posledních deset let. Na MovieZone se jich od za tu dobu protočilo čtyři a půl tisíce, takže vybírání toho nejzajímavějšího nebude žádná sranda. Dojde ale samozřejmě i na starší pecky, různé rarity nebo originálnější kousky.

Pokud u toho chcete být a pak si s námi třeba budete chtít dát na baru i pivo a trochu probrat filmový průmysl nebo cokoliv dalšího, můžete si už teď rezervovat lístky. Do sálu se vejde přibližně 300 lidí, takže doporučujeme neváhat, 110,- Kč za lupen není tak moc. Těšíme se na vás!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace