Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ritchie staví s gangstery mrakodrap


ikona
Mr. Hlad
guy ritchie
Tvůrce Sherlocka Holmese zkouší romantické drama. S gangstery 

Guy Ritchie začínal u drsných britských gangsterek, v nichž hrál Brad Pitt boxující cikány. Pak si bohužel vzal Madonnu a jeho kariéru to málem zabilo, naštěstí se včas rozvedl, dal se dohromady a díky dvěma dílu Sherlocka Holmese je o něj opět zájem. Momentálně se motá okolo adaptace špionážního seriálu The Man from U.N.C.L.E., která se chystá už asi tisíc miliard let, ale zdá se, že si našel i sichrovní projekt. A jeho Empire Rising vypadá hodně ambiciózně.

Měl by se odehrávat ve třicátých letech minulého století na Manhattanu během stavby mrakodrapu Empire State Building a půjde tu o milostný trojúhelník. Bez gangsterů se to ovšem neobejde, hlavní hrdinka bude pocházet ze světa umění, jeden její nápadník bude irský imigrant napojený na IRA a druhý Newyorčan s vazbami na místní podsvětí i na radnici. Scénář si napíše sám autor knižní předlohy Thomas Kelly, který je zodpovědný i za dobovou televizní detektivku Copper. Každopádně by z toho s trochou štěstí mohlo být něco jako Scorseseho Gangy New Yorku a to si rozhodně necháme líbit.

---

Vytáhni v hospodě: V roce 1999 přijel Will Smith na MTV Movie Awards na koni, aby zazpíval hit Wild Wild West. Úplně se to nepovedlo, protože kůň šlápl Ritchiemu na nohu. Hollywood je sakra nebezpečný.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace