Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bondův vzor dostane vlastní film


ikona
Mr. Hlad
james bond
Možný vzor pro agenta s povolením zabíjet a francouzská verze Captaina Americy to rozbalí v kině 

Režisér Cary Fukunaga je člověk, kterého stojí za to sledovat. Po několika malých projektech se dostal k vynikajícímu dramatu Sin Nombre, jež před pár lety ve Varech posadilo na zadek nejednoho diváka. Se svou dva roky starou Janou Eyrovou také slavil úspěch a ukázal, že adaptace literární klasiky se rozhodně nemusí rovnat filmové nudě. A momentálně kutí dost možná nejzajímavější chystaný televizní projekt s názvem True Detectives, v něm Matthew McConaughey a Woody Harrelson budou hledat sériového vraha. No a spolu s Idrisem Elbou chystá příběh dětského vojáka v Africe Beasts of No Nation. Zkrátka má fofr.

Teď si přibral další projekt a neméně zajímavý. Vypadá to totiž, že by měl natočit adaptaci knihy Noble Assassin o muži, o němž se mluví jako o možné předloze pro Jamese Bonda. Francouzský aristokrat Robert de la Rochefoucauld se během druhé světové války dostal do Anglie, prošel tu tím nejtvrdším výcvikem ve všem, co vás napadne, pak se vrátil do vlasti a začal zatápět náckům. Organizoval odboj, vyhazoval do vzduchu muniční sklady i celá nádraží a i když ho náckové chytili a několik měsíců mučili, těsně před svou plánovanou popravou jim zdrhnul. Dvakrát. Zkrátka člověk, který si svůj film stoprocentně zaslouží a vedle něhož by Captain America mohl vypadat možná trošku jako nesvépravný kašpar, co se v pubertě konečně naučil zavazovat si tkaničky. Sem s tím!

.---

Vytáhni v hospodě: Ačkoliv to podle jména možná nevypadá, Cary Fukunaga je Američan. Jeho otec je z Japonska a matka se narodila ve Švédsku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace