Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podržte se: Ben Affleck je Batman


ikona
KarelR
batmanbatman/supermanben affleck
Zack Snyder našel nového Bruce Waynea. 

No... wow. Kdo ví, jak dlouho byl tenhle tah v plánu, ale Ben Affleck ještě pár měsíců zpátky hlásal, že ho superhrdinové moc nezajímají. Jistě, zahrál si titulní roli v neslavné adaptaci Daredevila z roku 2003. Když se mu ale Warneři snažili vnutit režii Justice League, ohnal se zájmem o reálné postavy a bylo hotovo.

 

A teď to trochu začíná dávat smysl. Od dnešního rána je totiž Ben Affleck nový Bruce Wayne, Batman i Temný rytíř. Svoji premiéru si odbyde v dosud nepojmenovaném sequelu Muže v oceli (spekuluje se o názvu Batman vs. Superman), který půjde do kin 17. července 2015, a logicky si černé brnění navlékne i v několika dalších filmech. Dostane po svojí premiéře vlastní batmanovskou sérii? A co je důležitější... zlákají ho Warneři k tomu, aby si ji i zrežíroval?

Jelikož Affleck patří k rodinnému zlatu, je to dost dobře možné. Warneři totiž superhrdiny rádi strkají svým největším hvězdám (Nolan, Snyder), a teď se jim podařil ideální odpich k další sérii kvalitních letních bijáků. Netřeba asi připomínat, že Argo, Affleckův poslední film, získalo tři Oscary. A ačkoliv se můžeme dlouho bavit o tom, jestli je to taková pecka (a to samé platí pro úspěšného Muže z oceli), nelze Warnerům upřít, že se hrdinům od DC snaží se hnat velmi zodpovědnou péči.

 

Batmana bychom tedy měli vyřešeného a můžeme vyhlížet další členy Justice League. Minimálně Flash s Wonder Woman to mají na stříbrné plátno docela blízko, tak snad dostanou podobnou péči jako ta nejznámější superdvojka. Diskuze nicméně patří zcela jasné otázce. Co říkáte na Afflecka v ušaté kápi?

---

Vytáhni v hospodě: Snad Affleck zaboduje víc než posledně!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace