Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Eastwood střídá Spielberga?


ikona
KarelR
american sniperbradley cooperclint eastwood
Bradley Cooper nehodlá sniperovat pod nezkušeným dohledem. 

Režisérská škatulata nejsou v Hollywoodu nic nového. Pokud se někomu dlouho nedaří hnout s projektem kupředu, studio nebo producenti se s ním mohou v poklidu rozejít a najít si jinačího realizátora. Nedávno to potkalo sci-fi Interstellar, jež po Stevenu Spielbergovi přebral Christopher Nolan, a už to tu máme zase. A kupodivu v tom opět figuruje nejlepší kámoš George Lucase.

Ten u DreamWorks připravoval drama American Sniper, ve kterém si má Bradley Cooper zahrát Chrise Kylea, nejúspěšnějšího ostrostřelce z řad NAVY Seals. Před pár týdny ale Spielberg projekt opustil a jeho producenti nakonec skončili u Warnerů, kteří začali obvolávat režiséry. Kdo měl zájem? Kupodivu Clint Eastwood, který momentálně jedná se zodpovědnými lidmi o tom, zda dají hlavy dohromady a koupí Bradleymu pořádný kvér.

 

Pro Eastwooda by to byl druhý film od přehlíženého J. Edgara. Momentálně totiž obsazuje svoji adaptaci muzikálu Jersey Boys (!), kvůli které by American Sniper nemohl jít před kamery ještě pěkných pár měsíců. Čeká celý projekt mírné odložení, po němž se natočí v takhle luxusní sestavě? Nebo to celé dopadne úplně jinak? Na tuhle spolupráci si rádi počkáme, tak snad výjimečně převládne trpělivost.

---

Vytáhni v hospodě: Clint Eastwood má sedm dětí s pěti různými ženami (spekuluje se přitom ještě o matce číslo šest s dítětem číslo osm), ženatý byl přitom jen dvakrát. Tak proto netočí rodinné filmy...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace