Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vin Diesel chystá novou sci-fi


ikona
KarelR
riddicksoldiers of the sunvin diesel
Je libo pár rozstřílených skřetů? 

Ještě před pár lety byla kariéra Vina Diesela těžce v háji. Teď ale kraluje hypervýdělečnému comebacku Rychle a zběsile, podařilo se mu oživit Riddicka a dokonce ho pod svoje křídla chce vzít Marvel. Klika? Spíš poctivá práce, což Diesel hodlá potvrdit v dalším přírůstku do svého nejoblíbenějšího žánru.

 

Jde samozřejmě o sci-fi a onen nový projekt nese jméno Soldiers of the Sun. Stojí za ním scenárista Arash Amel (nadcházející drama Grace of Monaco), peníze opět chystá studio Universal a má jít o postapokalyptický akčňák, ve kterém bude parta vojáků pátrat po legendárním zlatém městě. Nic moc originálního? Jistě. Zlaté město se ale má skrývat k Mexiku a cesta k němu povede přes tlupy mimozemských skřetů, takže originalita není zrovna to, čím budou chtít tvůrci oslňovat.

 

Diesel jednoduše naskočil do dalšího efektního sci-fi výplachu a nezbývá než doufat, že se Universal odhodlá k eRku a sežene patřičně nekompromisního režiséra. Obojí nejspíš závisí na tom, jak si na začátku září povede Riddick. Kdyby se tedy drsnému vesmírnému lovci zadařilo, můžeme se těšit na další dieselovskou týmovku, která by dodala ponurou žánrovou krmi. A proč vlastně ne?

---

Vytáhni v hospodě: Dieselova marvelácká role už není tajemstvím. Měl by namluvit stromového mimozemšťana Groota ve Strážcích galaxie, což znamená, že tak čtyřikrát za film řekne "Jsem Groot." a půjde si koupit nové Ferrari. Gratulace.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace