Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gibson a Banderas v Expendables 3


ikona
KarelR
antonio banderasexpendables 3mel gibson
Bude to velký! 

U dvojky Expendables jste možná taky měli pocit, že už není kam stoupat. Božská trojice kropila padouchy hezky bok po boku a zastavil se dokonce Chuck Norris, teď to ale začíná vypadat jen jako malá předehra. Trojku sice před pár dny opustil Bruce Willis. Rychle ho ale zastoupil Harrison Ford a teď se Sly může chlubit dalšími dvěma megaúlovky - Antoniem Banderasem a Melem Gibsonem.

 

První jmenovaný je blesk z čistého nebe (vymodlili jste si ho až v diskuzi pod minulým článkem) a zatím se neví, jak dlouho se ve filmu ohřeje. Hodně prostoru ale dostane nevyzpytatelný Gibson, který bude úhlavním nepřítelem Slyovy bandy. Ano, mluvilo se o tom už dlouho. Teď je to ale jisté a můžeme se začít těšit na další nostalgické inferno, u jehož trailerů budou akčním fandům explodovat hlavy. Už aby to tu bylo!

---

Vytáhni v hospodě: Gibson s Banderasem se brzké budoucnosti nesejdou jen ve třetích Expendables. Už letos v březnu se pod dohledem Roberta Rodrigueze objeví v Machete zabíjí. A víte co? I tam hraje Gibson hlavního padoucha.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace