Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pátá Trailer Night už pátého září


ikona
imf
trailer tributetrailerytrailerzone
Přijďte s námi oslavit trailerové kulatiny do pražského Bio Oko! 

Deset let. V lidském životě úsek nikoliv nepodstatný, v internetovém věku obrovská propast zahrnující několik generací. Včera to bylo přesně deset let, kdy se na tehdy ještě TrailerZone objevil vůbec první trailerový popisek. Deset let od chvíle, kdy jsme začali zhmotňovat naši snahu věnovat se na českém webu cíleně žánru filmových trailerů. Byl to mimochodem popisek k ukázce na druhé Mizery, následován hned dvojitým popiskem k S.W.A.T. Věru velký old school, ale také začátek TrailerZone a celého toho kolotoče, který vidíte dnes - kolotoče, který se točí díky vám, čtenářům - vašemu zájmu, vašim příspěvkům a motivaci, kterou nás zásobuje a ženete do další a další práce. Deset let je jubileum, který si zaslouží oslavit. A proto jsme se rozhodli uspořádat další Trailer Night, která bude takovým malým ohlédnutím za poslední trailerovou dekádou, jejími vrcholy, trendy a srdcovkami, na něž vzpomínáme dodnes.

 Trailer Night číslo 3 (2006). Nicky na obrázku se mohou přihlásit v diskuzi a nárokovat si podíl na slávě této akce.

V nejbližších dnech se na stránkách holešovického Bio Oko objeví program a s ním i možnost zarezervovat si vstupenky. Za devadesátiminutovou (ve skutečnosti spíše dvouhodinovou, vždycky se nám to trochu vymkne) akci účtujeme podle standardního okoceníku 110 Kč, přičemž studenti to mají za pouhých osmdesát. Slíbit můžeme nejen ostré hlášky na úrovni MZ Live a záplavu toho nejlepšího trailerového řemesla, ale i přítomnost valné většiny redakce (konečně snad přijde i ten Karel!). Zvažte tedy 5. září od 20:30 svůj program, protože míst je sotva 300 a kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. Na MovieZone proběhne za pár dní i soutěž o několik vstupenek, ale pokud nechcete pokoušet štěstí, měli byste si tohle datum vyznačit v kalendáři a sledovat bystrým okem biograf Oko. Jen tak vám totiž nic neunikne. A kdo ví, poté co promítačka někdy kolem půl jedenácté vyštěkne naposledy, dost možná se někde v okolí rozjede afterparty, na které naše nekonečné přátelství s filmovými ukázkami náležitě zpečetíme.

Budeme se těšit na fanoušky i hatery, na profláklé nicky i mlčící většinu. Budeme se těšit na HD ukázky v digitální kvalitě a poprosíme pana promítače, aby nám zvuk osolil o trochu víc. Za pár dní se dozvíte další info a budete mít možnost soutěžit o lístky. A my jdeme zatím z těch 4500 kousků, co jsme stihli v trailerové rubrice zveřejnit, vybírat ty největší perly.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace