Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Harrison Ford bude v Expendables 3


ikona
KarelR
expendables 3harrison ford
Už chybí snad jen Eastwood... 

Upřímně... tohle snad nikdo nemohl čekat. Sly už shání obsazení pro Expendables 3 nějaký ten pátek, zatím ale ulovil jen samá uvěřitelná jména. Wesley Snipes, Kellan Lutz a Milla Jovovich dozajista nemají na práci nic lepšího, stejně tak Jackie Chan, Nicolas Cage a Mel Gibson (kteří ale ještě nejsou 100% jistí). Tuhle šestici úlovků teď ale doplňuje jméno, které se zdálo být jen Slyovým vlhkým snem - Harrison Ford!

 

Han Solo a Indiana Jones v jedné osobě se nedávno rozpovídal o tom, že by si klidně střihnul ještě jednu archeologickou štaci, protože Indy nikdy nebyl o hrubé síle, nýbrž o fištrónu a hláškování. A to by prý v pohodě zvládal i v 71 letech, takže naděje na pátý díl slavné série stále žije. Než se ale Spielberg s Lucasem rozhoupají k další jonesovské štaci, uvidíme Forda po boku Stalloneho, Schwarzeneggera, Stathama, Lungrena, Crewse, Rourkea a dalších, mezi nimiž snad nebude za bábovku.

 

Pustí se přímo do akce? Nebo ho čeká nějaká vychytanější role? Ford nikdy nepatřil mezi hromotluky, kteří kosí nepřátele po desítkách, tak doufejme, že si toho je Sly vědom. Na svém Twitteru ostatně hlásá, že se na tuhle spolupráci těšil už roky, mohl by ho tudíž využít podobně specificky jako Chucka Norrise. V jaké roli si ho představujete vy? A přijde vám obsazení plné, nebo byste ještě někoho přidali? Expendables 3 mají premiéru 15. srpna 2014, Sly má tedy dost času na to, aby ještě obstaral nějaká nečekaná camea.

---

Vytáhni v hospodě: Bruce Willis se ve třetích Expendables neobjeví. Ale mrzí to vlastně někoho?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace