Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to bude s Conanem?


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerconan
Vrátí se Arnold hned třikrát? A bude vlastně vůbec králem, nebo to dopadne trošku jinak? 

Návrat Arnolda Schwarzeneggera k herectví byl fajn, to je jasné, ale těch deset let, kdy šéfoval Kalifornii, se projevit muselo. Vyrostla nová generace diváků a těm tenhle rakouský gigant bohužel nic moc neříká. Nové projekty moc neuspěly, a tak se čím dál víc mluví o dalším Terminátorovi a hlavně o Conanovi. Legend of Conan je trošku podezřelý projekt. Nedávná nová verze komerčně i kvalitativně totálně vyhořela, Arnold už nemá takovou figuru jako v osmdesátých letech a scenáristé série Rychle a zběsile rozhodně nepatří mezi lidi, kteří by uměli pracovat s charaktery a bez vybuchujících aut jsou trošku bezradní. Každopádně i tak producent Fredrik Malmberg oznámil, že má nový Conan skvělý příběh, Arnie se na něj těší vše je připraveno nikoliv na jeden film, ale na tři.

Pokud totiž všechno půjde podle plánu, Legend of Conan by totiž měla být trilogie. A tvůrci se o ní i trošku rozpovídali. Scenáristé Rychle a zběsile Chris Morgan a Jeffery Kirschenbaum prý hodlají děj zasadit nikoliv do doby, kdy Conan seděl na královském trůně, ale ještě o několik let dál. Stal se legendou, lidé si o něm vypráví, ale jemu se vládnout nechce. Přesto ho okolnosti donutí k tomu, aby se mezi lidi zase vrátil, protože ho jednoduše budou potřebovat. Každopádně nemáme počítat s Conanovým synem (což je dobře), ale rozhodně se prý najde role i pro Arnieho kámoše Sven-Ole Thorsena, který si s ním zahrál v patnácti filmech. Uvidíme, co se bude dít dál. Natáčet se má začít v první polovině příštího roku.

---

Vytáhni v hospodě: Arnold se měl původně v osmdesátých letech objevit ještě ve třetím filmu Conan the Conqueror, ale nedopadlo to. S Rudou Sonjou mu skončila smlouva. Scénář byl nakonec použit jako základ pro film Kull dobyvatel.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace