Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Krvavý sport se vrátí


ikona
Mr. Hlad
blood sport
Kultovní arénovka s Jean-Claudem Van Dammem se dočká nové verze 

AKTUALIZACE: A jako by to nebylo málo, Stephen Fung (Tai Chi Zero) zremakeuje Van Dammeova Kickboxera.

Ne, ne a ještě jednou ne. Předělávat Krvavý sport fakt není dobrý nápad, ale vysvětlete to Hollywoodu. V osmdesátých letech a o dekádu později i u nás šlo o kultovní film, ve kterém byl Jean-Claude Van Damme na vrcholu, rval se s bouchačem Bolo Yeungem a všichni jsme to žrali bez ohledu na fakt, že film je jen průměrná arénovka. Když si odmyslíme nostalgii, tak je dnes Krvavý sport zajímavý hlavně tím, že JCVD tu hrál Franka Duxe, který tohle všechno zažil. Nebo to alespoň všem okolo tvrdil, dokud se nezjistilo, že jednoduše kecá.

Každopádně nová verze bude a nejspíš i brzo. Natáčení remaku je plánované na začátek příštího roku a za kameru si sedne jeden z největších patlalů současnosti James McTeigue, jehož V jako Vendeta nebyl úplně zlý film, ale povedlo se mu prvotřídně zprasit akci Ninja Assassin (pamatujete na skvělé záběry z přípravy akčních scén?) a o Havranovi radši mluvit vůbec nebudeme. Slovo „rutinér“ je pro tohohle filmaře pochvalou. Hlavní hrdina ještě nebyl obsazen, ale půjde o vojáka, který si z Afghánistánu přivezl solidní trauma, chce odpočívat v Brazílii, ale tady se přimotá k turnaji bojových umění a všechny zmlátí. Nic nového. Každopádně další klasika našeho dětství je v těžkém ohrožení. Scénář píše Robert Mark Kamen, jenž má na kontě Kurýra, 96 hodin nebo Pátý element.

---

Vytáhni v hospodě: Svou legendární roznožku předvede Van Damme v Krvavém sportu hned sedmkrát.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace