Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman z budoucnosti?


ikona
KarelR
batmanbatman beyond
Warneři to možná zkusí odvážněji. 

Comic-Con je v plném proudu, nálož comicsových novinek ale přijde až zítra a v neděli. Zatím se tedy můžeme věnovat jednomu interesantnímu drbu, který nastiňuje, jak by mohli Warneři pokračovat ve ždímání peněz z Batmana.

Selský rozum velí, že Nolanova trilogie parádně vyčerpala Batmanův potenciál a netřeba ho rychle hnát zpět na plátno. S tím ale Warneři nesouhlasí a zuřivě se snaží vymyslet, jak poslat do kin něco, kde se bude na diváky opět mračit legendární Bruce Wayne. Jedno z řešení? V novém filmu s Batmanem nebude Bruce Wayne Batman.

 

Ano, mluvím o adaptaci populárního kresleného seriálu Batman Beyond. Warneři už jí sice na konci devadesátých let zvažovali a zamítli. Nyní je ale příběh Terryho McGinnise, který je Batmanem ve futuristickém Neo Gothamu, znovu na stole. Háček? Skoro žádný. V příběhu totiž figuruje i starý Bruce Wayne, který dělá novému netopýřímu hrdinovi mentora. A hlavní pointa je v tom, že tenhle příběh z budoucnosti může ladně zapadnout vedle chystaného celovečeráku s Justice League.

Vysloužilý Bruce Wayne by totiž byl stejnou postavou, která by v kinech bojovala po boku Supermana a Wonder Woman. Jen by každý z nich nafasoval tvář jinak starého herce. Filmy by tak vlastně byly propojené, zároveň by ale každá série mohla kráčet vlastní cestou, což zní jako navýsost schůdná idea.

 

Ve finále tak jde víceméně o to, jestli budou mít Warneři na takový tah koule. Jestli po sedmi filmech s Brucem Waynem v hlavní roli dokáží zkusit něco nového, neokoukaného a se správným tvůrčím týmem velice nadějného. Ha, ha, ha... moc na vznik Batman Beyond nesázejte.

---

Vytáhni v hospodě: V sobotu odstartoval nový netopýří seriál Beware the Batman. První dojmy na TVZone už za pár hodin.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace