Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce X-Menů chystá další comics


ikona
Mr. Hlad
x-men
Scenárista X-Menů a Watchmen plánuje nastartovat novou comicsovou sérii. A bude se v ní hodně šermovat 

Když chodíte po Hollywoodu a machrujete, že jste pomohli stvořit filmové X-Meny, nejspíš vás žádný producent nevyhodí na chodník. První díl téhle comicsovky je sice už třináct let starý, ale právě díky němu a Spider-Manovi můžeme teď chodit na příběhy superhrdinů několikrát do roka. Nehledě na to, že to byl i sakra úspěšný film. David Hayter, jenž má krom prvních dvou dílů mutantské ságy na svém kontě třeba i Watchmeny nebo Krále Škorpióna, teď začal pracovat na novém a docela ambiciózním projektu The Sword.

Opět půjde o adaptaci comicsu. Jeho hrdinkou bude mladá dívka Dara upoutaná na invalidní vozík, které se život od základů změní v okamžiku, kdy trojice podivných polobožských bytostí vyvraždí celou její rodinu.  Těsně před smrtí se jí ale dostane do rukou podivný meč, jenž vlastnil její otec a který naznačuje, že tatíkova minulost byla možná trošku komplikovanější, než si myslela. Díky podivným schopnostem meče začne chodit a postupem času získá fyzické vlastnosti, o nichž se může obyčejným lidem jen zdát. A začne se cítit dost cool na to, aby se vydala po stopách vrahů svých bližních. Natáčení by mohlo odstartovat začátkem příštího roku a Lakeshore Entertainment si od The Sword slibují celkem hodně. Rádi by z něj udělali sérii, která by jim vydělávala podobně jako třeba Underworld. Uvidíme, co z toho nakonec bude.

---

Vytáhni v hospodě: David Hayter nejen píše, ale věnuje se i dabingu počítačových her. Znát ho můžete jako Solid Snakea.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace