Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Hellboy?


ikona
Mr. Hlad
guillermo del torohellboy
Najde pekelný superhrdina nový domov u robotů z Pacific Rim? 

Guillermo del Toro je borec a i když jeho Pacific Rim vypadá z komerčního hlediska trošku jako risk, na film se stoprocentně těšíme. Na režisérovo jméno v Hollywoodu slyší hodně lidí, třetí díl jeho comicsového Hellboye má však i tak dlouhodobě smůlu. Del Toro sice zvládl rohatého borce natočit levně, výdělky však zkrátka nebyly natolik zajímavé, aby se odklepl sequel. Ale všechno by se mohlo změnit. Del Toro a Ron Perlman totiž prozradili, že Hellboy by se mohl přesunout pryč od Universalu k Legendary Pictures, s nimiž oba pánové pracovali právě na Pacific Rim. Rudého bouchače bychom rádi viděli znovu. Problém je ale v tom, že i kdyby se del Toro s Perlmanem a Legendary Pictures domluvili, režisér má celkem narvaný scénář.

 

Na rok 2015 chystá duchařský horor Crimson Peak, v němž se sejdou Benedict Cumberbatch, Jessica Chastain nebo Charlie Hunnam, a v případě úspěchu Pacific Rim by ho nejspíš čekala dvojka. Perlman navíc před třemi lety oslavil šedesátku a mladší už nebude a ačkoliv červený kostým zakryje hodně, možná by nebylo úplně cool, kdyby se pokoušel zachraňovat svět před hitlerovskou pakáží i v sedmdesáti. Původní plány ke trojce totiž počítaly s návratem nacistů, s nimiž měl dorazit i archanděl, jemuž elita třetí říše vymyla mozek. Ale tyhle potenciální problémy začneme řešit, až a jestli vůbec třetí Hellboy dostane zelenou. Každopádně by byla škoda nedat mu další šanci.

---

Vytáhni v hospodě: Aby del Toro mohl natočit druhého Hellboye, odmítl nabídky na režii filmů Já, legenda, Zmeškaný hovor a Harry Potter a Princ dvojí krve.

.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace