Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mark Wahlberg jako největší gangster?


ikona
Mr. Hlad
mark wahlbergpeter berg
Drogy, štětky, diktátoři, CIA, Mark Wahlberg a Peter Berg? Sem s tím! 

Peter Berg se sice s Hancockem a Bitevní lodí pokusil proniknout mezi největší a nejhlasitější blockbustery, ale upřímně – u menších filmů je mu líp. Za pár měsíců si odbude premiéru jeho očekávaná novinka Lone Survivor, což je skutečný příběh skupiny vojáků, kteří se vydali po stopách jednoho z šéfů Talibanu a domů se vrátil jen jeden z nich. Tady si hlavní roli zahraje Mark Wahlberg a vypadá to, že spolupráce se mu líbila. Spolu s Bergem totiž začal pracovat na gangsterce The American Desperado a její hrdina je sakra zajímavá postava a Tony Montana vedle něj vypadá jako úplně obyčejný chlápek.

Jon Roberts vyrůstal v prostředí mafie, když mu bylo sedm, viděl první vraždu, ve Vietnamu pracoval jako „lovec lidí“ a když se vrátil domů, šéfoval jednomu z nejpopulárnějších klubů a stal se nejdůležitější americkou spojkou pro pašování drog kartelu Medellin. Kámošil se s Jimim Hendrixem nebo panamský diktátorem Manuelem Noriegou a jako ochranku zaměstnával dvoumetrového wrestlera s přezdívkou The Thing. Člověk by čekal, že zákon po něm půjde jako slepice po flusu, místo toho Robertse naverbovala CIA. Zkrátka hodně zajímavý člověk. Scénář k American Desperado píše podle stejnojmenné knihy autor Skryté identity William Monahan. A my to chceme vidět co nejdřív!

---

Vytáhni v hospodě: Peter Berg je bratrancem novináře a spisovatele Buzze Bissingera, autora Světel páteční noci

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace