Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bitva borců startuje!


ikona
imf
bitva borcu
Buchty už vás nebaví? Máme pro vás nejklasičtější souboje ze všech... 

Diskuzní fóra, hospodské povídačky a konec konců i naše recenze většinou spějí k nevyhnutelné úvaze nad tím, co by se stalo, kdyby do baru přišli Chuck Norris, Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme a Vin Diesel. Kdo by odešel po svých a kdo na nosítkách? Jde o klukovské fantazie, ze kterých jsme nikdy nevyrostli, ale které nám naštěstí na stříbrném plátně plní nejen akční důchodci z Postradatelných, ale i komiksové pecky posledních let. My vám ale v rámci naší nové fíčury přinášíme mnohem víc. Bitva borců totiž není symbolickým duelem herců. Jedná se o mlátičku těch nejkultovnějších akčních hrdinů, takže se klidně může stát, že si dá rozstřel Chow Yun-Fat sám se sebou. A to pak může být těžké rozhodování.

Pokud u oblíbené bitvy buchet platilo, že rozhodujete na základě nižších pudů, tady půjde primárně o srdce. Fandíte víc Connerymu v bondovkách nebo vám víc sedí John Mason ze Skály? Vyjádřete se, hlasujte a dožeňte svého hrdinu na akční Olymp. Pravidla znáte a snad nám prominete, že na startu je zatím pouhých padesát borců. Další budou samozřejmě rychle přibývat, přesně jako ve stylu bitvy buchet. Tu samozřejmě hodláme rozvíjet dál, takže si na své přijdou obdivovatelé výstřihů i bicepsů.

BITVA BORCŮ

Doufáme, že snahu o další rozšíření vašeho zážitku u nás na MovieZone uvítáte a nějaký ten hlas přihodíte. Z vlastní zkušenosti musíme říct, že jsou tyhle duely minimálně stejně návykové jako u buchet. Můžete to ostatně zjistit právě teď, protože bitva je spuštěna. Symbolicky právě po premiéře Muže z oceli, ve kterém k přeměřování sil dochází takřka od začátku do konce.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace