Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Míří Kick-Ass do Avengers?


ikona
Mr. Hlad
avengersjoss whedonx-men
Aaron-Taylor Johnson by se mohl přidat k marvelovskému supertýmu 

Na jedné straně máme Marvel a jeho Avengers, na druhé Foxy, kterým patří filmoví X-Meni. A mezi nimi je Quicksilver, s nímž hodlají pracovat oba. Tenhle mutant je synem samotného Magneta a spolu se svou sestrou Scarlett Witch tvoří nejen pár, jehož sourozenecká láska je možná trošku větší, než by společenské konvence dokázaly tolerovat, ale je i zatraceně nebezpečný. Quicksilver je totiž několikanásobně rychlejší než obyčejný člověk a taky mu to mnohem rychleji pálí. Zkrátka je to někdo, koho byste chtěli mít po boku, když Zemi napadnou mimozemšťané.

V Singerově X-Men: Days of Future Past si ho zahraje Evan Peters ze seriálového American Horror Story a i když se to Marvelům nemusí líbit, nic s tím nejspíš neudělají. Nebrání jim to ale v tom, aby se Quicksilver a jeho ségra neobjevili ve dvojce Avengers. Joss Whedon prohlásil, že právě tihle dva patří mezi jeho oblíbence a určitě si poradí s tím, že mu smlouvy nedovolují pracovat s jejich původem ani používat slovo mutant. Na rozdíl od Singera by navíc mohl nalákat i trošku známějšího herce. Mluví se totiž o tom, že Quicksilvera by si měl zahrát Aaron Taylor-Johnson alias Kick-Ass. Jeden z nejpracovitějších a nejzajímavějších mladých herců dorazí jako maskovaný hrdina z lidu do kin ještě letos a příští rok si to rozdá s Godzillou, takže by snad měl zvládnout i Avengers.

---

Vytáhni v hospodě: Aaron Taylor Johnson má dvě děti, je mu dvacet tři let a jeho manželce je šestačtyřicet. Ti se musí sakra snažit, aby je bulvár nesežral.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace