Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Penélope Cruz jako nejstarší bondgirl?


ikona
Mr. Hlad
007
Další Bond je ještě daleko, ale už teď se kolem něj začínají dít zajímavé věci 

Před pár dny jste se mohli dočíst o tom, že Sam Mendes jedná o režii další bondovky a možná by se mohl vrhnout nejen na  tu s číslovku 24, ale i pod pětadvacátou. Zatím se sice smlouvy oficiálně nepodepsaly a o příběhu pochopitelně nikdo mluvit nechce, ale rozhodně to znamená, že se může rozjet první kolo zaručených i "zaručených" zpráv. Natáčení dvacáté čtvrté bondovky by mělo začít údajně příští rok v létě a už teď se mluví o první adeptce na bondgirl.

Tou by mohla být Penélope Cruz. Příští rok sice oslaví čtyřicítku, což by z ní dělalo vůbec nejstarší bondgirld, ale věk na ní rozhodně vidět není. Oscar za Vicky Cristina Barcelona by měl být dostatečnou zárukou hereckých kvali,t a i když ještě na letošní rok chystá pod vedením Ridleyho Scotta thriller Konzultant, kde se sejde s Bradem Pittem a Michaelem Fassbenderem, pak už nemá moc do čeho píchnout. Jak by vám do téhle série seděla?

---

Vytáhni v hospodě: Producenti Barbara Broccoli a Michael G. Wilson chtěli do role Penélope Cruz už dřív, ale její časová vytíženost to bohužel nedovolila.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace