Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co může nabídnout Pacific Rim 2?


ikona
Mr. Hlad
pacific rim
Největší film léta ještě ani neměl premiéru, Guillermo del Toro se však už rozpovídal o pokračování 

Vin Diesel může sice zkoušet zničit gigantické dopravní letadlo a Superman se porve s protivníky mezi mrakodrapy, nikdo však nepochybuje o tom, že největším filmem letošního léta je Pacific Rim. Guillermo del Toro vypustil do světa stovky metrů vysoké potvory, postavil proti nim podobně gigantické roboty a nechá je na kusy rozmlátit všechno v okolí několika kilometrů. A z trailerů to zatím vypadá jako něco, co bychom si rozhodně neměli nechat ujít. O tom, že už začaly plány na sequel, se nedávno psalo, vypadá to ale, že i kdyby byl úspěch Pacific Rim gigantický, nedočkáme se dvojky hned příští rok.

Del Toro teď prozradil, že má sice schovanou spoustu věcí, které se do jedničky nedostaly jednoduše kvůli tomu, že "už by to bylo moc". A jednou z nich je i prozkoumání portálů, skrze který k nám kámoši Godzilly chodí na návštěvu. Monstra totiž prý patří k rase, která funguje tak, že vždycky navštíví novou planetu, tu totálně vydrancuje a pak jdou dál. A právě tomuhle by se režisér v sequelu rád věnoval, takže je možné, že bychom se mohli podívat na úplně jiné planety a světy. Del Toro však rovnou dodává, že dvojky se nedočkáme hned. Scénář k prvnímu dílu se totiž psal rok a půl a tady počítá minimálně se dvěma lety. Ale je pochopitelně možné, že když se Pacific Rim přidá do klubu miliardářů, půjde všechno hned rychleji.

---

Vytáhni v hospodě: V jedné z hlavních rolí v Pacific Rim se měl původně objevit Tom Cruise, nakonec ho nahradil Idris Elba.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace