Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Expendables 3 vs. The Raid


ikona
KarelR
expendables 3mickey rourkewesley snipes
Sly srší ambicemi a vnadí na nové přírůstky do obsazení. 

Dvojka Expendables definitivně rozhodla dilema, které nastolil první díl. Úspěšná série se místo akčně-dramatické stránky rozhodla soustředit spíš na čirou blockbusterovou zábavnost, která je samozřejmě vykoupena tím, že nemůžete rozehrát žádné opravdu hutné drámo. Někdo se s tím smířil, někdo ne, do kina se ale chodilo, takže se jede dál. A podle všeho se to napotřetí zkusí zase trochu jinak.

Sly totiž na Twitteru začal hlásat, že se mu vážně líbila akční pecka The Raid. A vzápětí dodal, že by s třetími Expendables tenhle žánrový milník rád překonal. Jak? To si zatím nechal pro sebe. Při pohledu na statickou dvojku je to ale dost mimózní představa, protože málokdo z postradatelných má na to, aby zlikvidoval bandu protivníku s tak brutální efektivitou jako Iko Uwais.

Možná by to zvládl nějaký zatraceně ostrý nováček (ukradený přímo z filmu?). O těch ale dosud nepadlo ani slovo a třetím Expendables se opět upisují pardi ze staré školy. Oficiálně se vrátí Mickey Rourke, ze Stalloneho slov je pak víc než zřejmé, že se můžeme těšit i na (kaskadéra) Wesleyho Snipese. Ve zvažovací fázi je pak stále Jackie Chan, nově ale padlo i jméno Antonia Banderase. No... proč ne?

Všechno to zní docela hezky a režírující Australan Patrick Hughes může jen překvapit. Slyova fixace na špičkovou partu z Indonésie ale snad brzy opadne, jelikož superdravou akci od party důchodců vážně nikdo nečeká. Hlavně ať je to stylové a zábavné, vážení. Frenetické porcování si může akční fanda s klidem obstarat jinde.

---

Vytáhni v hospodě: Slyovo Bullet to the Head by se k nám mělo dostat na konci června. Rovnou na domácích nosičích.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace