Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnie a Toxic Avenger


ikona
KarelR
arnold schwarzeneggertoxic avenger
Kultovní klasika se možná dočká předělávky. 

Arnold Schwarzenegger nepřestává překvapovat. Politická kariéra, nemanželské dítě, plnokrevný comeback do filmového byznysu... a člověk nikdy neuhodne, co chystá dál. Už dlouho to vypadá, že se Arnie vrátí buď k Terminátorovi nebo ke Conanovi. Teď ale přišla zpráva, že pomůže oživit úplně jinou legendu z osmdesátých let, a to dobrotivého bijce Toxic Avengera.

Ne, tenhle superhrdina nemá nic společného s miliardovými borci od Marvelu (ačkoliv tvůrci v menší boost díky názvu určitě doufají). Jde o jeden z nejúchylnějších výplodů akční dekády, toxickým odpadem napěchovaného mutanta, který pod křídly Tromy dosáhl na nefalšovaný kultovní status.

Arnie si nicméně nezahraje ústředního ohavu, který kdysi býval hubeňoučkým uklízečem. Zajímá se o roli jeho mentora s příznačným názvem Exterminátor, pod jehož vedením se nebezpečná hrouda svalů učí pomáhat slabým a dělat z padouchů mastné fleky na chodníku.

Může něco takového zaujmout i dnes? Rakouský dub si to očividně myslí, takže by pod dohledem Steva Pinka (To byl zítra flám) mohl už na podzim začít točit. No fajn. Ale kdyby z toho sešlo a místo toho šel před kamery Conan, asi by to nikoho nenaštvalo...

---

Vytáhni v hospodě: Toxic Avenger se dočkal tří sequelů a animovaného televizního spin-offu. Osmdesátky v celé své kráse.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace