Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Slade se vrací k hororu


ikona
Mr. Hlad
david slade
Režisér 30 dní dlouhé noci evidentně hodlá zapomenout na svou účast u Twilightu 

David Slade je sakra talentovaný režisér, který si obvykle vystačí i s celkem malým rozpočtem. Jeho 30 dní dlouhá noc je vizuálně i atmosféricky hodně povedená věc a ani debut V pasti, v němž si Ellen Page vyšlápla na pedofila Patricka Wilsona, rozhodně nebyl špatný a Slade v něm ukázal, že umí i mrazivou atmosféru bez krve. Jeho úkrok k sérii o upírech, kteří ve dne světélkují, vypadají na sedmnáct a vyjadřují své emoce dlouhými pohledy do očí, nás tedy zamrzel. Zdá se ale, že Slade rozhodně hodlá zůstat věrný drsnějšímu žánru. V televizi teď běží jeho velmi povedený Hannibal a i jeho nejnovější filmový projekt vypadá jako něco, co se Stmíváním nebude mít díky bohu nic společného.

Měl by totiž režírovat psychologický thriller The Widow, jehož hrdinkou bude mladá žena, která se spřátelí s osamělou vdovou. Brzy ale zjistí, že jejich setkání nebylo vůbec náhodné a že její nová kamarádka toho o ní ví až příliš. Někdo se evidentně snaží, aby se dostala do blízkosti téhle dámy, ale kdo a proč, to netuší. Ovšem jakmile po tom začne pátrat, její život se octne v nebezpečí. Mohla by z toho být hodně napínavá podívaná. Tvůrci navíc slibují, že dostaneme i sakra zajímavé postavy a příběh, který by měl obstát i vedle žánrových klasik. Nějaké to napínavé psycho bez vřeštících teenagerů by nám určitě nevadilo. Takže snad se začne natáčet brzy.

---

Vytáhni v hospodě: David Slade začínal jako klipař a spolupracoval třeba se System of a Down, POD nebo The Stereophonics.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace