Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine nakopne nový comicsový vesmír?


ikona
KarelR
wolverinex-men:days of future past
Foxové zřejmě chystají mutantí překvápko. 

Ano, zase tu máme lehčí přesycení comicsy. Zrovna tuhle zprávu by ale byla škoda přeskočit, protože je nepřímým potvrzením toho, že Foxové nakopnou svůj nový comicsový vesmír už letos. Mark Millar několikrát naznačil, že by nový Wolverine mohl být jakýmsi ekvivalentem Iron Mana. A přestože nepůjde o čistokrevný start nového univerza (většina X-Menů je obsazená už 13 let, případně od První třídy), až u něj by se mělo začít dbát na to, aby natáčené comicsárny od Foxů odkazovaly k těm nadcházejícím.

Co přesně to znamená? Pokud byste ono pojítko rádi zjistili až v kině, samozřejmě rychle přestaňte číst.  V centru téhle novinky totiž stojí jistá potitulková scéna, která se prý ve vší tichosti točila v neděli v Montrealu.

 

Právě tam momentálně sídlí celá mutantí parta, jíž se Singer snaží nacpat do Days of Future Past. Mimo natáčení nových X-Menů, kteří mimochodem nabídnou nativní 3D,  ale měly proběhnout ještě drobné dotáčky k Wolverineovi. Konkrétně se mluví o potitulkové scéně k filmu, v níž se Logan ocitá na letišti (nejspíš po návratu z Japonska) a společnost mu nedělá nikdo jiný než Profesor X.

Obsah jejich konverzace pochopitelně není znám. Všechno ale nasvědčuje tomu, že by měla nějak uvozovat Days of Future Past, ve kterých se má cestovat časem a oba zmínění pánové při tom budou hrát zásadní roli.

 

Jak tenhle dovětek funguje ve světle toho, že se Wolverine odehrává po Posledním vzdoru a Profesor X by tudíž měl být mrtvý? Tehdejší potitulková scéna a absence pojízdného křesla na place naznačují, že se to s trochou snahy vysvětlit dá. Doufejme tedy, že budou Foxové podobně šikovní jako Marvel, a konec Wolverinea nastartuje natěšení na obrovskou X-Mení týmovku. Fandové by si nic nepřáli víc.

---

Vytáhni v hospodě: Noví X-Meni dorazí do kin 18. června 2014, přičemž se už nyní počítá s tím, že 6. března 2015 přibude reboot Fantastické čtyřky od Joshe Tranka. Propojit tyhle dva filmy bude teprve oříšek...

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (23)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace