Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #191 o Indiana Jonesovi a Obamovi


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak Superman balí holky? Co nesedí na Potterovi? A jak vypadá sprchové psycho? 

Na tohle jste čekali celičký týden...

Indiana Jones týdne

Nejen shazované ptákoviny mohou dostat pěkně do žeber. Smysluplnější konec se dá vymyslet i pro uznávanou superpecku, a tenhle týden vyfasoval terč na záda Indiana Jones, jehož poslední křížová výprava mohla klidně skočit malinko jinak.

Realita týdne

Porovnávání reality filmové s realitou skutečnou není nic nového. Nejprovařenější je samozřejmě party scéna z 500 dní se Summer, tam se ale sázelo spíš na hořký humor. To francouzská banda Suricate tak jemný přístup neuznává a jde na to daleko polopatičtěji. Jen se podívejte sami.

 

Životopis týdne

Ano, tohle video je z minulé neděle a házeli jsme ho na Facebook, ale přesto si zaslouží připomenout. Někdo totiž mohl Spielbergovy plány na Obamův životopis minout a to by byla velká škoda. Jeho hlavní představitel má totiž Oscara v kapse už teď...

 

Upřímný trailer týdne

Harry, Harry, Harry... Už máš sice svoji filmovou štaci za sebou, ale to neznamená, že jsi v bezpečí. Pánové od upřímných trailerů si totiž vzpomněli na to, že v Bradavicích není všechno tak úplně košér, a rozhodli se těch pár trablů vytáhnout na světlo světa. A samozřejmě je to jako obvykle slušná zábava.

Dokument týdne

Quentin Tarantino letos těžce zabodoval se svým Djangem, k takhle stylovému westernu ale často vede dlouhá cesta. O počátcích té jeho samozřejmě každý ví, málokdo však zná přesně detaily toho, jak utekl z videopůjčovny a začalo se mu dařit v Hollywoodu. Chcete vědět víc? Není nic snazšího, než mrknout na tenhle dokument.  

 

Hudebníci týdne

Skrytá kamera je v roce 2013 dost otřepaná věc. Tenhle hudební gag ale naštěstí sází na něco trochu jiného a zpříjemňuje nevinným kolemdoucím život adekvátním muzikálním doprovodem. Je to úlet? Jistě, ale pozdější nápady celkem stojí za to.

 

Super Café týdne

Superhrdinské posezení pokračuje. Takové obyčejné debaty Batmana se Supermanem patří mezi to nejzábavnější na internetu, nový díl se pak soustředí na Supermanův nový romantický objev. Dopadne to mezi nimi dobře? A stihne Batman i tentokrát říct, že je Batman? Můžete hádat...

Lego týdne

Možná jste si toho všimli, ale máloco dnes nemá svojí lego verzi. Lego Star Wars, Lego Pán prstenů, Lego Harry Potter, Lego Indiana Jones, Lego Batman atd. Až doteď ale neexistovalo Lega Breaking Bad, což se nějaká dobrá duše pokusila napravit. No pěkné, ale dětem to radši nepouštějte.

 

Chlamydie týdne

Znáte ten pocit, když na vás internet vyplivne videoklasiku, která vám zlikviduje důsledněji než většina novinek? Tak přesně ta tomhle principu funguje tenhle dávný meeting Craiga Fergusona a Robina Williamse, kteří nad dopisy diváků dokazují, že vtipnější duo v Hollywoodu asi nenajdete. A ano, zastaví se i pohlavní choroby!

 

Duel týdne

Minule jsme se vás ptali, kdo by měl režírovat nový celovečerní Mortal Kombat. A nejčastěji padalo jméno Garetha Evanse, režiséra akční pecky The Raid.

Dnes se budeme zabývat budoucností samotného Iron Mana. Má za sebou tři sólovky a jednu štaci v Avengers a s jeho budoucností je to krapet nejisté. Otázka zní: Chtěli byste za pár let regulérního Iron Mana 4, nebo vám trilogie bohatě stačí a Marvel by se měl plně soustředit na jiné superhrdiny? Svoje ANO (chci čtyřku) nebo NE (nechci čtyřku) pište do předmětu a nezapomeňte uvést důvody.

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (33)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace