Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

V Avengers 2 budou i mutanti


ikona
KarelR
avengers 2joss whedonmarvelquicksilverscarlet witch
Jak je to možné? 

Imf to sice včera vysvětloval, ale ještě jednou pro pořádek: Marvelácké rozprodávání licencí je dost ošemetná věc a může se stát, že mají dvě studia práva na stejné postavy. Nejzářnějším příkladem jsou v tomhle ohledu Quicksilver a Scarlet Witch, Magnetova dítka, která ale zároveň patří k nejvýznamějším členům Avengers. Právě tahle dualita způsobuje, že je mohou oživit jak Foxové, tak Marvel. A Joss Whedon nyní potvrdil, že by měl jejich comicsový domov majitele filmových X-Menů v klidu předběhnout.

 

Co přesně to znamená? Že nejspíš známe první dva přírůstky do druhých Avengers, jejichž scénář je momentálně Whedonovou absolutní prioritou. Účast mnoha již představených marveláckých hrdinů včetně Hulka je pochopitelně jistý. Do hry ale nyní vstupují i superrychlý bratr a pravděpodobnost (a někdy i magii) ovládající sestra, kteří se těší fanouškovské přízni hlavně díky slavnému crossoveru House of M a Millarovým Ultimates.

Whedon už se někokrát přiznal, že má tyhle dvě postavy ve velké oblibě. Jejich účast ve filmu by pak mohla nejen vytřít zrak Warnerům, kteří se marně snaží přivést na plátna Flashe, ale také řádně zamíchat comicsovými kartami. Scarlet Witch totiž běžně manipuluje s realitou něbo provádí jiné nebezpečné kousky, jež by žádný film nenechaly příliš předvídatelným.

 

Mutantí posila by Avengers moc slušela. Kevin Feige už ale stihl upozornit na to, že se teprve řeší první verze scénáře a do únorového natáčení zbývá pěkných pár měsíců. Situace se tedy ještě může drasticky změnit, v zájmu nejmocnějších hrdinů světa ale doufejme, že se Quicksilver a Scarlet Witch objeví. Kolem Země totiž nebude kroužit jen trpělivý Thanos, ale i pár dalších zlosynů, každá podpásová převaha se tudíž bude hodit.

---

Vytáhni v hospodě: Rané fáze příprav Avengers počítaly s účastí Janet Pym aka Wasp, její úloha se ale nakonec přepsala pro Černou vdovu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace