Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scarlett v další akční sci-fi


ikona
KarelR
luc bessonlucyscarlett johansson
Luc Besson našel svoji superhrdinku. 

Luc Besson dal světu boží akční komedii Pátý element, potom se ale dobrých 15 let do vesmíru nevrátil. Znovu to zkusil až loni s Útěkem z MS-1,  a jelikož z toho byl nejnahláškovanější film roku, je potěšující vidět, že francouzský workoholik neusíná na vavřínech. Besson se totiž od psaní a produkování pomalu vrací i k režii, přičemž nás už letos čeká jeho gangsterka Malavita s Robertem De Nirem. Co plánuje dál? Projekt jménem Lucy, na který se začínáme těšit už teď.

Lucy totiž udělá ze Scarlett Johansson nedobrovolnou pašeračku drog, která ze zatím nespecifikovaného důvodu získá sadu superschopností. Pro její mocné šéfy to zřejmě nebude dobrá zpráva. Pro diváky ale naopak ano, protože se má jednat o říznou akční sci-fi, s níž by se Besson klidně mohl vrátit zpět na režisérské výsluní. Scarlett s ostrými lokty ostatně nikdy není dost. A když uvážíte, co zvládala v Avengers jako obyčejná špiónka... těžko se říká "ne, na tohle si lístek nekoupím."

---

Vytáhni v hospodě: Že Scarlett seřeže ruské únosce v Avengers naboso, jste si asi všimli. Gwyneth Paltrow nicméně všechny svoje scény ve Stark Tower odtočila taky bez obutí. Tíživá otázka, na co má Joss Whedon úchylku, je vyřešena!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace