Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Expendables 3 mají režiséra


ikona
Mr. Hlad
expendables
Nejakčnější partu důchodců čeká za kamerou nová krev 

První Expendables si Stallone jako svůj projekt i režíroval, u dvojky předal otěže Simonu Westovi. Ten sice akční scény zvládnul, ale bohužel scénář, se kterým musel pracovat, byl na úrovni návodu ke smontování držáku na hajzlpapír od Ikey. A navíc mohl mít kliku, protože srágor má v kariéře docela dost. Každopádně u třetího dílu se s ním nesetkáme. Nový režisér se zatím moc nesháněl a i když padlo jméno Mela Gibsona, nikdo tomu moc nevěřil. Místo toho se Sly zaměřil na shánění herců. Kdo ze staré party se vrátí, zatím netušíme, ale mezi nováčky by se mohli objevit Wesley Snipes, Jackie Chan nebo Nicolas Cage a údajně probíhají nebo probíhaly jednání s Harrisonem Fordem, Mickey Rourkem nebo Clintem Eastwoodem.

A jméno režiséra tak přišlo z čistého nebe. Třetí Expendables natočí Patrick Hughes. Neslyšíme žádný jásot, takže předpokládáme, že jeho jméno neznáte. Není se čemu divit, do Hollywoodu ještě ani nestačil nakouknout, ovšem doma v Austrálii na sebe už upozornil. Jeho přestylizovaný moderní western Red Hill se promítal na festivalu v Karlových Varech a já osobně se přiznávám, že jsem si z něj nadšením skoro cvrknul do trenclí. Hughes umí pracovat s charaktery, zvládá budovat efektní temnou atmosféru a v akčních scénách si je jistější než většina veteránů. Zkrátka mladá krev, která má řemeslo v malíku a nebojí se nových věcí. Přesně po tomhle Stallone touží. Sly na svém Twitteru napsal, že hledá někoho kdo umí točit drsňárny a zároveň má styl a moderní přístup. A přesně tohle mladý Australan splňuje.

---

Vytáhni v hospodě: Záporák z Red Hill Tom E. Lewis by se nejspíš neztratil ani ve třetích Expendables.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace