Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel restartuje Daredevila


ikona
Mr. Hlad
daredevilmarvel
Slepý bojovník proti zločinu se chystá na druhé kolo 

Daredevil je jeden z nejoblíbenějších marvelovských hrdinů, ale měl zatracenou smůlu. Comicsový gigant ho před lety přenechal Foxům a byl z toho celkem solidní průšvih. Mark Steven Johnson nebyl zrovna nejšťastnější volba pro režiséra (ale furt to bylo lepší než jeho Ghost Rider), Ben Affleck si tím skoro zabil kariéru a výdělky taky nebyly nejlepší. Pokusy o restart od Davida Sladea nebo Joe Carnahana nevyšly, a tak se právník, který v dětství při nehodě oslepl, ale zlepšily se mu všechny jeho ostatní smysly, vrátil k Marvelu. A jeho šéf Kevin Feige teď oznámil, že se mu v budoucnu hodlají věnovat.

Nic dalšího zatím nikdo neví, ale fanoušci už začali teoretizovat, kdy se tenhle borec objeví. Možností je hodně. Pochopitelně by na něj mohlo dojít v marvelovské třetí fázi, kdy by se studio mohlo věnovat i hrdinům z ulice, jako je třeba Luke Cage. Nebylo by žádným velkým překvapením, kdyby se Murdock mihnul i v chystaném seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. a upřímně nejzajímavěji zněl nápad, že by jako advokát stál po boku Tonyho Starka, jehož brnění bude nejspíš vládu lákat věčně, případně by se postavil na stranu Avengers obviněných z toho, že zničili půl Manhattanu. Na bližší a hlavně oficiální informace si určitě ještě nějakou dobu počkáme, ale rozhodně je fajn, že se na Daredevila u Marvelu myslí. Restart si zaslouží jako málokterý hrdina.

---

Vytáhni v hospodě: Parťáka a nejlepšího kámoše Matta Murdocka si ve filmu zahrál režisér Iron Mana Jon Favreau.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace