Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

De Niro a Shia zradí Ameriku


ikona
Mr. Hlad
robert de niroshia labeouf
Robert De Niro a Shia LaBeouf chystají hodně zajímavý thriller 

Kariéra Roberta De Nira je plná vzestupů a pádů. Druhého Kmotra, Casino, Nelítostný souboj nebo Taxikáře mu nikdo nevezme, ale filmy jako Showtime nebo Ten nejlepší si určitě odpustit mohl. Na letošek chystá unyle vypadající Velkou svatbu a thrillery Killing Season, Motel a Malavita. A teď si přibral další napínák, ve které mu bude dělat parťáka Shia LaBeouf a za kamerou na všechno dohlédne D.J. Caruso, o němž jsme od průměrného Jsem číslo čtyři neslyšeli.

Jejich novinka Spy's Kid vychází ze skutečných událostí. V roce 1996 skončil za mřížemi veterán CIA Jim Nicholson, který prodával státní tajemství každému, kdo měl dostatečně naditou peněženku. Po letech ho vyhledal syn a nechal se ukecat k tomu, aby v tátově bokovce pokračoval a osm měsíců dodával Rusům supertajné informace. A začalo mu to lézt trošku na mozek. Ačkoliv se tahle absurdita skutečně stala, Caruso by z ní klidně může udělat regulérní akční film a na realitu se vykašlat. V Oku dravce ukázal, že spolu se Shiou LaBeoufem to zvládnou bez problémů. Teď se tedy čeká, jak dopadne vyjednávání s celou trojicí a pokud se jim bude líbit scénář, mohlo by se začít točit už brzy.

---

Vytáhni v hospodě: De Niro měl mít hlavní roli v nikdy nenatočeném filmu Sergia Leoneho o obléhání Leningradu za druhé světové války.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace