Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile 7 nás vyděsí k smrti


ikona
KarelR
james wanrychle a zbesile
Už jste uhodli, kdo převezme otěže po Justinu Linovi? 

Od začátku jsme čekali, že tahle škatulata proběhnou zatraceně rychle. Justin Lin vypiplal Rychle a zběsile ze závodnického outsidera v nabušenou akční ságu, minulý týden jsme se ale dozvěděli, že na sedmý díl dohlížet nebude. Produkce se řítí kupředu tak rychle, že si dal raději oddech (točit se má už v létě!), a o jeho místo se okamžitě strhla rvačka. Universal měl tři favority, my jsme poukázali na pár dalších... vítězem je ale nakonec někdo úplně jiný.

 

A nemohlo to dopadnout o moc lépe. S Dieselem a Rockem se totiž skamarádí James Wan, režisér hororových pecek Saw a Insidious. Tenhle malajský střelec nám dělá radost pravidelně (naposledy trailery na novinku The Conjuring) a akci už si vyzkoušel ve stylovém Rozsudku smrti. Rychle a zběsile je tak pro něj milou odměnou za dosavadní úspěchy, a nemůžeme se dočkat toho, jak se popere s větším rozpočtem, tíživějším tlakem a svalnatými egy na place.

Jistě, žádný Wanův film neměl zdaleka takové měřítko. Schopný a osobitý tvůrce je ale daleko lepší volbou než nějaký zkušený rutinér, který by vyplivnul další explozivní přehlídku podle pravítka. Že je tohle párování dost nevyzpytatelné? Přesně to se nám na něm líbí!

---

Vytáhni v hospodě: Wan se ještě loni v listopadu zajímal o celovečerák se svým oblíbencem MacGyverem. Jestlipak nějaké jeho hračky uvidíme v Rychle a zběsile?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace