Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sherlock vás postraší


ikona
Mr. Hlad
benedict cumberbatchemma stoneguillermo del toro
Režisér Pacific Rim chystá lahůdkový horor a sehnal si do něj parádní obsazení 

Na zdaleka největší film léta Pacific Rim se hodně těšíme, ale jeho tvůrci jsou možná trošku nervózní. Obří roboti jsou sice fajn, ovšem žádné herecké eso, na které chodí onen mýtický průměrný divák, nemají a pro spoustu lidí budou stometrová kovová monstra, co se řežou s bratranci Godzilly, možná trošku moc. A zadarmo to Guillermo del Toro taky nenatočil. Každopádně jsme hodně zvědaví a tvůrci už teď mluví o tom, že chystají sequel. Sám režisér je ale nejspíš opatrnější, protože začíná pracovat na podstatně menším, ale pořád dost zajímavém projektu.

Mělo by jít o horor Crimson Peak, jehož hlavní hrdinkou bude mladá dívka, která jednoho dne zjistí, že její manžel možná není úplně tím, za co se vydává. Se scénářem mu pomáhá veterán Matthew Robinson, jenž pracoval na celovečerním debutu Stevena Spielberga Sugarlandský express, Lucasovi pomáhal s THX 1138 a napsal i del Torův hollywoodský debut Mimic. Už nějakou dobu se ví, že v hlavních rolích se sejdou Charlie Hunnam a Emma Stone, teď se ale tvůrcům povedlo ukecat jedny z nejžádanějších herců současnosti. K ústřední dvojici přibudou Benedict Cumberbatch ze Sherlocka a Jessica Chastain, která se objevila v del Torově hororu Mama. Natáčení začíná až příští rok v únoru, tak snad nikdo nevycouvá.

---

Vytáhni v hospodě: Tvůrce comicsového Hellboy Mike Mignola prohlásil, že třetí film nebude. Je to škoda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace