Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #187 o Hulkovi a legendách


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak mohl vypadat Hulk v roce 1997? Který český projekt stojí za to sledovat? A jak si užít páteční pivo?  
Snad poslední zimní výplach

Projekt týdne
Kozí příběh a jeho sequel nejsou zrovna filmy, ze kterých bychom měli radost. Animované příběhy mají u nás tradici, ale v současné době to zkrátka vypadá na tomhle poli dost špatně. Naštěstí je tu ale alespoň jeden zajímavý projekt. Legendy staré Prahy by měly mít patnáct dílů a jejich tvůrci zatím shání peníze. Každopádně na jejich webu se už teď můžete podívat, co chystají. A nám se to líbí. 

Concept Art týdne

Zelený obr Hulk to v kinech nikdy neměl snadné. Ang Lee ani Louis Leterrier z něj hvězdu neudělali a na davy fanoušků si musel počkat až do Avengers. V roce 1997 mu navíc zařízli sólovku doslova na poslední chvíli. Producenti Avi Arad a Gale Anne Hurd původně počítali s tím, že si to Hulk rozdá s teroristy, armádou, Emilem Blonskim, kterého využil Leterrier, ale i s přerostlými hmyzáky. Režie se měl ujmout Joe Johnston, který pár let poté zakotvil u Captaina Americy, případně si tu měl práci za kamerou vyzkoušet Jonathan Hensleigh, později tvůrce filmového Punishera. Nakonec to nedopadlo, ale concept arty vypadají velmi slušně. 
 
Stížnost týdne
Tohle je trošku srandovní, ale docela zajímavé. Detektivka Jack Reacher už je v kinech pár měsíců, jeden z fanoušků Toma Cruise si na ni na Novém Zélandu zašel až teď. A byl pořádně naštvaný. V traileru je totiž záběr, kdy exploze doslova urve kus útesu. Do filmu se ale tenhle moment nedostal. A právě na tuhle scénu se evidentně novozélandský divák těšil a když ji nedostal, rozhodl se kontaktovat Paramount s tím, že by to rád nějak vyřešil. Studio mu vrátilo peníze za lístek a dál to řešit nehodlá. 
 
Daně týdne
Stephen Baldwin, jenž se v devadesátých letech objevil v pár zajímavých filmech jako třeba v Obvyklých podezřelých, dluží na daních 400 000 dolarů. Teď se dostal před soud a vypadá to, že se z toho nevykecá a zaplatit musí, s čímž se však už dávno počítalo. Celá procedura se soudem je údajně tak trošku divadlo, ale takhle to berňák zkrátka dělá. Nejzábavnější je ale výmluva, proč Baldwin prachy nemá. Údajně je to kvůli tomu, že se z něj stal věřící člověk a jeho víra mu komplikuje práci, nechce totiž hrát ve filmech, v nichž se dějí věci, které jsou v rozporu s jeho náboženstvím. Zbývá čekat na telefonát od Tylera Perryho. 
Pivko týdne
Víkend máme sice za sebou, pokud ovšem už teď chystáte program na ten příští a plánujete zajít do hospody, možná by to chtělo přijít s něčím originálním. Nemusíte hned chodit na Carlsberg, ale pokud hledáte inspiraci, jak udělat příští kalbu, zkuste to tady
Steadicam týdne
Když člověk sleduje nějaká ta videa z natáčení a vidí, jaký kravský steadicam musí kameramani tahat v ruce, je jich člověku docela líto. Teď by se to ale mělo změnit, protože na trh přichází levný, lehký, šikovný a snadno ovladatelný stabilizační systém MōVI, se kterým můžete dělat opravdu zajímavé věci. 

Mukl týdne
Zatímco Stephen Baldwin bude muset problémy s nezaplacenými daněmi nějak vyřešit, Wesley Snipes už má to nejhorší za sebou. V prosinci 2010 nastoupil do vězení, ale vypadá to, že už je doma. Neznamená to, že by mohl začít okamžitě hrát, až do devatenáctého června totiž nesmí barák opustit, ale už to asi půjde vydržet. Navíc se může těšit na to, že po něm touží Sly a rád by ho dostal do trojky The Expendables a čekají ho i nějaké dotáčky u hororového westernu Gallowwalkers

Škola týdne
Není nad to, když děti chodí do školy rády. Naučí se něco nového, najdou si kamarády, zajdou si na výživný oběd a vyrostou z nich po čase platní členové společnosti, kteří neprodávají drogy a nesmějí se u filmů Zdeňka Trošky. Jak je na tom japonské školství, to bohužel netušíme, ale vypadá to, že děti dostávají ve třídách hodně originální nápady. A  taky že hodně čumí na bednu a Dragonball
Přehled týdne
Pulp Fiction je sice klasika, ovšem Quentin Tarantino svůj nejslavnější film natočil tak, že je potřeba dávat u něj dost pozor. Tři příběhy se odehrávají zároveň a pro někoho může být docela obtížné všechno stíhat. Každopádně s tímhle návodem už nikdy nebudete mít problém zjistit, kdy Zedovi ustřelili koule. 
Duel týdne
Poslední duel, v němž si to rozdaly filmy, ve kterých by měl shořet Bílý dům, vyhrál Gerard Butler a jeho Pád Bílého domu. 
Dneska si prohrabeme vaše šatníky. Už jsme zjišťovaly, co máte doma za filmové plakáty nebo luxusní edice, dnes nás zajímá, jestli máte nějaké filmové oblečení, případně kolik a jaké. Nemluvíme tu teď o kostýmu Dartha Vadera, ale o něčem, co člověk může normálně nosit. Počet věcí napište do předmětu, konkrétně se pak rozepište v textu. 

Za týden zdar
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace