Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel chce ozbrojit Zoe Saldanu


ikona
KarelR
guardians of the galaxymarvelzoe saldana
Ve které comicsárně se objeví? 

Zoe Saldana zřejmě miluje vesmír. A má štěstí, že sci-fi nadšenci na oplátku uctívají ji, protože v příštích letech na Zemi moc nepobude. J. J. Abrams její Uhuru pošle zpátky na Enterprise. James Cameron chystá hned dvě pokračování Avatara. No a v Marvelu si nedávno nastudovali Colombianu a comicsové Parchanty a došlo jim, že modrá je sice dobrá... ale zelená je lepší!

Už se chytáte? Jestli ne, tak vězte, že má Zoe Saldana jen krůček k ulovení role Gamory, zatraceně drsné krasotinky z chystaných Strážců galaxie. Marvel už do svého kosmického supertýmu stihl přibrat Chrise Pratta (pilot Star-Lord) a wrestlera Davea Bautistu (válečník Drax). Předehra druhých Avengers, která se v úterý představila parádními concept arty, ale až teď získává vskutku lákavou tvář.

NOVÉ CONCEPT ARTY STRÁŽCŮ GALAXIE (AKTUALIZOVÁNO)

 

Zoe pochopitelně není žádná akční novicka. Až ve Strážcích galaxie by se ale mohla předvést naplno, a to rovnou jako "nejnebezpečnější žena ve vesmíru". Gamora, poslední členka vyhynulé rasy Badoon, je totiž holka do nepohody, která nejdřív krájí emzáckou verbež svým obouručákem, a teprve potom pokládá otázky. Jako adoptivní dcerka samotného Thanose sice neměla moc veselé dětství. Jakmile ale přišla na to, že její tatíček nepatří zrovna k těm dobrosrdečným galaktickým titánům, začala si to bohatě vynahrazovat a zatápět nejen jemu, ale i mnohým dalším mezihvězdným padouchům.

MARVEL PŘEDSTAVUJE SVOJE PŘÍŠTÍ FILMY V PĚTIMINUTOVÉM FEATURETTU

Gamora je určitě jednou z nejvděčnějších marveláckých rolí a režisér James Gunn teď musí radostí skákat až do stropu, protože si o moc lepší casting nemohl přát. Skáčete s ním? Pokud ne, ještě jednou se podívejte na okolní fotky. A představte si tuhle zabijáckou divoženku v řádně epickém vesmírném souboji...

---

Vytáhni v hospodě: Co dělala Zoe Saldana předtím, než se objevila v Pirátech z Karibiku, Star Treku a Avatarovi? Pochopitelně profesionálně tančila... a dělala za kasou v Burger Kingu.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace