Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Western Natalie Portman má problémy


ikona
Mr. Hlad
jane got a gunjude lawmichael fassbendernatalie portman
Western Jane Got a Gun má potíže. A větší, než si dokážete představit 

Natalie Portman má Oscara, fanboyové ji žerou a může si v Hollywoodu dělat, co chce. A když zatouží po westernu, tak ho dostane. Tedy takový byl alespoň plán. Jane Got a Gun má být malý nezávislý film o farmářce, která musí požádat svého bývalého milence, aby ji pomohl bránit domov a postřeleného manžela před nebezpečným gangem, jemuž sám donedávna šéfoval. Režie se měla ujmout Lynne Ramsay, která má za sebou třeba chválené drama Musíme si promluvit o Kevinovi. Vedle Natalie Portman si měl milence/pistolníka zahrát Michael Fassbender a hlavního padoucha Joel Edgerton. A teď to začne být trochu komplikované.

1) Fassbender nestíhá kvůli novým X-Menům a od natáčení odstoupil. Edgerton se ujal jeho role a na místo padoucha nastoupil Jude Law.
2) V den natáčení se všichni sešli s úsměvem na tváři, ale Lynne Ramsay nedorazila. Režisérka zkrátka nepřišla do práce, nikdo neví proč (říká se, že nebyla spokojena se svou smlouvou) a producent Scott Steindorff je totálně naštvaný. A jako bonus – manažerkou Ramsay je jeho dcera Jessica, která s bývalou režisérkou okamžitě ukončila spolupráci.
3) Na uvolněné místo za kamerou se rychle sehnal náhradník. Je jím Gavin O'Connor, režisér vynikajícího dramatu The Warrior, ve kterém hrál hlavní roli právě Joel Edgerton. Kulisy jsou postavené, všichni jsou připravení, může se točit.
4) Nemůže. Jude Law odchází, protože v Jane Got a Gun chtěl hrát především proto, že film měla točit Lynne Ramsay.
5) V hledáčku tvůrci na uvolněnou roli jsou Jeff Bridges, Tobey Maguire a Jake Gyllenhaal. Natáčení už mělo začít, takže nejspíš by brali i Jiřího Krytináře, ale náhradníci to jsou velmi zajímaví.

Holt další obyčejný den v Hollywoodu ...

--- 

Vytáhni v hospodě: Lynne Ramsay by teď měla natočit sci-fi verzi Moby Dicka.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace