Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Febiofest 2013 je tady


ikona
Mr. Hlad
febiofest
Dvacátý ročník festivalu Febiofest nabízí prověřená filmařská esa i neznámé pecky. Na co půjdete?  

Festival Febiofest je s námi už dvacet let a tvůrci od vás nejspíš neočekávají dort, ale asi byste jim udělali radost, kdybyste přišli minimálně na jeden film. Vybrat si v programu by neměl být žádný velký problém. Opět tu narazíme na spousty neznámých kousků, u kterých jde často o celkem velký risk a nikdo moc neví, jestli se z namibijského dramatu vyklube smrtící nuda nebo dokonalý filmový zážitek. S podobnými filmy vám asi nepomůžeme, ale pár tipů se tu přeci jenom najde.

Máme tu retro komedii Gambit s Colinem Firthem, Cameron Diaz nebo Alanem Rickmanem, k níž napsali scénář bratři Coenové, vychvalovanou novinku Stevena Soderbergha Vedlejší účinky, dobrodružství podle skutečných událostí Kon-Tiki, politický thriller Roberta Redforda Pravidla mlčení, trošku erotického napětí nabídnou Brian De Palma, Noomi Rapace a Rachel McAdams ve Vášni a taky si můžete zajít na téměř oscarové Sezení s Helen Hunt. A jestli je drsnější Bradley Cooper nebo Ryan Gosling zjistíte v dramatu Za borovicovým hájem. Fandové muzikálů a hudby obecně by se také měli mrknout na sekci Od swingu k rapu, která nabídne legendární kousky jako All That Jazz nebo Zpívání v dešti. Koneckonců v programu se pohrabte sami.

Febiofest v Praze potrvá až do 20. března a pak se přesouvá do Českých Budějovic, Děčína, Liberce, Jihlavy, Plzně, Hradce Králové, Pardubic, Karlových Varů, Opavy, Olomouce, Brna a Zlína. Bližší info najdete tady.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace