Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman? Ne, Birdman!


ikona
Mr. Hlad
birdman
Nejegoističtější comicsový hrdina všech dob je tady. A ani nepotřebuje comics! 

Comicsové filmy hýbou světem a díky Čtyřlístku a Rychlým šípům je máme i u nás. Zkrátka je chce každý a tenhle žánr momentálně vládne Hollywoodu, navíc to vypadá, že v příštích několika letech se na tom vůbec nic nezmění. Problém je však v tom, že ti nejslavnější hrdinové už se na plátno podívali, restartovat, remakovat a sequelovat se do nekonečná nedá a i když vydavatelství DC pořád ještě má pár borců schovaných, moc netuší, co si s nimi počít. A teď o sobě dávají vědět i ti zapadlí comicsáci. I když trochu jinak, než byste čekali.

Michael Keaton, jenž si zahrál Batmana ve dvou filmech Tima Burtona, se totiž objeví v černé komedii Birdman. Tady ho čeká role bývalé hvězdy, jejíž kariéra je na tom po letech hodně mizerně, a tak kývne na nabídku vrátit se do divadla, kde by mohl svou slávu obnovit. Problém je, že jeho ego je větší než jeho talent a rodinu má plnou magorů. Keaton možná není největší divácké lákadlo, ale jeho herečtí parťáci by mu měli pomoci víc než dostatečně. Po jeho boku se objeví Edward Norton, Emma Stone, Naomi Watts nebo Zach Galifianakis. A aby toho nebylo málo, režírovat bude tvůrce Amores Perros a 21 gramů Alejandro González Iñárritu. Král filmových depresí u komedie překvapí víc než Leoš Mareš v sequelu Lincolna, ale o to může být výsledek zajímavější. Natáčení začíná příští měsíc.

---

Vytáhni v hospodě: Donedávna skoro zapomenutý Keaton se příští rok objeví i v RoboCopovi nebo Need for Speed. Že by po letech velký herecký návrat?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace