Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #183 o Mile Kunis a GTAčku


ikona
KarelR
víkendový výplach
Co vyváděl Batman v Anglii? Co všechno nám dal steadicam? A je Bill Murray bůh? 

Račte rolovat...

Steadicam týdne

Se steadicamem se dají dělat divy. V dávných dobách se běhalo s kamerou v ruce, nebo jste museli mít vážně štěstí na dostatek kolejnic či rovný povrch. Pak ale přišla tahle jednoduchá konstrukce, díky níž se spousta filmů pyšní záběry, které člověk jen tak nedostane z hlavy. Tady máte 10 minut steadicamového nej.

GTAčko týdne

Hrdinové Toy Story už zažili nespočet dobrodružství, tohle ale určitě patří mezi ty nejdivnější. Někdo je totiž vypustil do světa GTA 4, ve kterém můžou Woody s Buzzem nadělat víc paseky než kdy dřív. Dětem to ale radši nepouštějte...

Batman týdne

Reálných Batmanů přibývá geometrickou řadou. Ten nejnovější pochází z anglického Západního Yorkshireu a přímo na policejní stanici dotáhl překupníka s kradenými věcmi, aby následně zmizel dřív, než mohl někdo odhalit jeho identitu. Nebýt na recepci bezpečností kamera, asi by to strážníkům nikdo nevěřil.

Hra týdne

Papírová akční RPG už dnes nejsou moc v módě, o to víc proto potěší, když se nějaké objeví. Česká novinka Human 2.0 se odehrává v blízké budoucnosti, sází hlavně na rozmanitou škálu zbraní, a kdybyste si ji náhodou chtěli zahrát, stačí zamířit na její oficiální web nebo stránku na Facebooku. Povedený hraný teaser pak pro jistotu najdete rovnou pod tímhle odstavcem.

Mash-up týdne

Ano, byla to jen otázka času. Nová sci-fi Nevědomí schytává označení Wall-E s Tomem Cruisem už od první upoutávky. Až ta poslední se ale dočkala kýženého mash-upu, ve kterém malý robot zachraňuje planetu. Pěkné.

Bydlení týdne

Můžou se na větším prostoru roztahovat Přátelé nebo Simpsonovi? A co byt Carrie ze Sexu ve městě vs. vědátorské doupě z Teorie velkého třesku? Ty nejznámější seriálové "placy" si teď můžete prohlédnout na detailních plánech, abyste případně věděli, co si máte do budoucna postavit.

Bill Murray týdne

Bill Murray má rád svoje soukromí. Když ho chcete sehnat, musíte mu nechat vzkaz na záznamníku jeho pevné linky a doufat, že ho někdy dostane. Vysloužilá komediální hvězda si ale ráda užívá jiných druhů pozornosti, ať už to jsou zběsilé sportovní eskapády, stylové fotky s fanoušky nebo třeba karaoke s Clintem Eastwoodem. Na Empireu teď sesbírali 58 momentů, které ukazují Murrayho neskutečné kousky, a jedna trefa do černého vedle druhé.

Rozhovor týdne

Zhruba takhle by vypadal rozhovor 99% dospívajících chlapců s Milou Kunis. Tedy v tom lepším případě, kdy by vůbec byli schopni zkonstruovat souvislou větu...

Zombíci týdne

Walking Dead patří mezi nejsledovanější seriály současnosti. Tahle moderní podívaná si získala srdce nejednoho fandy nemrtvých, měla by ale stejný počet příznivců, kdyby vznikla v devadesátých letech? To by totiž udeřilo něco v tomhle stylu:

 

Duel týdne

V minulém duelu jste téměř jednoznačně došli k tomu, že byste chtěli Setha MacFarlanea vidět i na příštích Oscarech. Škoda, že to zřejmě nehrozí.

Dnešní duel bude o něco klasičtější. Letos v létě se na plátna kin vrátí hned tři ikoničtí superhrdinové, a to Iron Man, Superman a Wolverine. Na kterého se těšíte nejvíc? Svého favorita napiště do předmětu a nezapomeňte uvésti i důvody!

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace