Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jennifer Lawrence míří ke hvězdám


ikona
KarelR
david o. russelljennifer lawrencethe ends of the earth
Režisér a hvězda Terapie láskou plánují další filmy. 

Co z vás v Hollywoodu udělá uznávanou hvězdu první velikosti? Samozřejmě střídání kritických úspěchů s kasovními, a právě na tuhle cestu se vydala Jennifer Lawrence. Talentovaný objev z dramatu Do morku kosti si ve třiadvaceti letech užívá již druhou oscarovou nominaci, a v blízké budoucnosti rozhodně nezmizí z velkého plátna. Komerční fazónu by Jennifer měla zajistit pokračování Hunger Games a posledních X-Menů. A o tu kritickou se dozajista postarají další spolupráce s Davidem O. Russellem.

 

Režisér Terapie láskou (aka Silver Linings Playbook) od Fightera seká dobrotu. Především ale točí jednu pecku za druhou, a po svém nejnovějším filmu došel k závěru, že bude do budoucna potřebovat hlavně jednu věc - hodně Jennifer Lawrence. Jeho zatím nepojmenovaný projekt o podrazu s Abscamem, který v sedmdesátých letech pohřbil kariéru nejednoho amerického senátora, si měl původně vystačit jen s Christianem Balem a Bradleym Cooperem. Nakonec se ale k ansámblu přidá i J.Law, která to protentokrát zkusí na opačné straně. A zahraje si tudíž manželku bývalého Batmana.

Russell by měl film o Abscamu dodat až v roce 2014. Už teď ale ví, že hned po něm natočí drama The Ends of the Earth, jež vypráví o skutečném ropném magnátovi Ernestu Marlandovi, který po padesátce upadl v nemilost společnosti poté, co se zapletl se svojí adoptovanou dcerou. A zatímco hlavní mužská role zůstává neobsazená (nápady?), role o pětadvacet let mladší Lydie připadla právě Jennifer.

 

Mladá hvězda tak má řádně nabitý diář. Dokud si ale vybírá takhle nadějné projekty (mimo zmíněných filmů ještě stihla natočit drama Serena, opět s Bradleym Cooperem), nemusí se bát, že by někdo ohrozil její pozici nejzářivější mladice v Hollywoodu. A je snad někdo, kdo by jí tuhle pozici nepřál?

---

Vytáhni v hospodě: Jestli do vás nenáladovala dost emocí Terapie láskou, zkuste tenhle třicetiminutový featurette. Dojatý De Niro neselhává...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace