Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to bude s opičáky?


ikona
Mr. Hlad
planet of the apes
O čem bude nová Planeta opic a kdo nahradí Jamese Franca v hlavní roli?  

Zrození Planety opic bylo jedno z nejpříjemnějších překvapení roku 2011. Tenhle blockbuster sázel víc na postavy, vztahy a herce než na počet vybuchujících helikoptér (i když i na to došlo) a po právu v kinech uspěl. Sequel tvůrci oznámili prakticky hned, ovšem pak nastaly problémy. Režisér Ruppert Wyatt skončil u jiných projektů a nahradil ho Matt Reeves, tvůrce Monstra a zcela zbytečného ale rozhodně dobrého remaku upírárny Ať vejde ten pravý. Mezi tím začal i James Franco naznačovat, že s jeho účastí nemáme počítat a celé to vypadalo trošku podezřele. Ale najednou jeho neúčast dává smysl.

Dawn of the Planet of the Apes se totiž bude odehrávat celých patnáct let po prvním filmu. Díky smrtícímu viru je lidstvo doslova na pokraji vyhynutí a Zemi vládnou inteligentní opice. Část filmu se zaměří na opičáka Cézara, jenž se snaží udržet pořádek a zabránit absolutnímu chaosu, a část na skupinu vědců ze San Francisca. Ti se snaží bojovat proti novým vládcům světa a jednoduše přežít. Takže to vypadá, že nás čeká zajímavá postapokalyptická podívaná. Navíc už se ví, že v hlavní roli se objeví Jason Clarke, kterého můžete čerstvě vidět v 30 minut po půlnoci, ale neztratil se ani v Zemi bez zákona, kde si zahrál bratra Toma Hardyho a Shii LaBeoufa. Americká premiéra bude v květnu příštího roku.

---

Vytáhni v hospodě: V původním konci filmu měla postava Jamese Franca zemřít, ale tvůrci se na poslední chvíli rozhodli nechat ji naživu. Konec s jeho smrtí ale natočen byl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace