Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Steelbook The Expendables


ikona
Mr. Hlad
expendablessoutěž
Sly, Arnold, Willis, Jet Li, Lundgren i Van Damme chtějí být ozdobou vaší filmotéky. Máte zájem?  

The Expendables byl film, na který fanoušci akce osmdesátých a devadesátých let čekali jako na smilování. Někomu ke spokojenosti stačilo, když se na dvě minuty sešli Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger a Bruce Willis v kostele, jiným zase připadalo, že sama nostalgie film neutáhne. Každopádně jednička byla velmi příjemná akčňák a druhý díl se taky povedl, ačkoliv scénář měl dohromady asi tak šestnáct stran a půlka z toho byly pastelkami nakreslené obrázky Arnolda s kulometem.

RECENZE NA EXPENDABLESEXPENDABLES 2

Teď oba díly The Expendables vychází na blučku v luxusním steelbooku a vy můžete mít tuhle limitovanou edici doma. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít trochu kliku. Napište nám, za který film a v jakých kategoriích byl Sylvester Stallone nominován na Oscara. A ano, opravdu BYL nominován na Oscara. Správnou odpověď nám pošlete do čtvrtka 21. února do 23:59 na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište SOUTĚŽ THE EXPENDABLES. A jeden ze dvou blu-ray steelbooků může být váš.

Hodně štěstí.

Výherci:
Luděk Rákos, Praha
Olga Malá, LIberec

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace