Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone projekce: Oscarové hity zdarma


ikona
Mr. Hlad
mz projekceoscar
POZOR ZMĚNA! Chcete vidět zadarmo Terapii láskou nebo 30 minut po půlnoci? Tak klikejte! 

Nejspíš si pamatujete, že na poslední MovieZone projekci jsme vám pouštěli drama Bena Afflecka Argo, momentálně je to asi největší kandidát na Oscary, takže z toho vyplývá jediné – máme čuch na kvalitní filmy. Nejdůležitější filmové ceny budou ale vyhlášeny až za pár dnů a pořád je tu dost dalších adeptů, kteří se pokusí blízkovýchodní dialogový napínák vyzvat na přímý souboj. A na dva z nich si můžete díky MovieZone a společnosti Bontonfilm zajít grátis.

V úterý 19. února ve 20:30 v kině Atlas promítáme romantické a hodně povedené drama Terapie láskou, ve kterém se magor Bradley Cooper pokouší znovu vrátit do života a trochu mu s tím pomáhá třeba sympaticky držkatá Jennifer Lawrence nebo vynikající Robert De Niro. Režisér David O. Russell natočil skvělý film plný vynikajících hereckých výkonů, neobvyklých romantických situací a fungujících emocí. O den později, tedy ve středu 20. února ve 20:00 v kině Atlas, budeme pouštět něco trošku vážnějšího. Drama Kathryn Bigelow 30 minut po půlnoci vám ukáže, že najít Usámu Bin Ladina nebyla vůbec žádná sranda. Pátrat po něm budou mimo jiné Jessica Chastain, Mark Strong, Joel Edgerton nebo Scott Adkins.

A co musíte udělat, abyste si na filmy mohli zajít? Tentokrát po vás nebudeme chtít žádné blbnutí v kostýmech, stačí jednoduše napsat na mail souteze@moviezone.cz, do předmětu vepsat, jestli máte zájem o projekci Terapie láskou nebo 30 minut po půlnoci, případně napište oba filmy, a my vám na každý zajistíme dvě místa. Kam si sednete, už bude na vás.

 

Samozřejmě, že účast je po registraci závazná - pokud nedorazíte po nahlášení, příště už vás nepozveme.

 

Akce platí do zaplnění sálu - a předplatitelé mají přednost. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace