Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #179 o Hulkovi a Hvězdné bráně


ikona
KarelR
víkendový výplach
Neděle znamená jediné... 

Tak copak zaútočilo minulý týden?

Upřímný trailer týdne

Tak už došlo i na Jamese. U Screen Junkies vědí, jak nabrat diváctvo, takže systematicky sestřelujíc nejchválenější a nejvýdělečnější blockbustery minulého roku. Tentokrát dostal ťafku James Bond, na kterém má být mimózní třeba to, že všichni znají jeho jméno. Aha...

Fan Art týdne

Banda z Community se nedávno vrátila ve čtvrté sezóně a bohužel to stejně jako ve třetí nebylo divné a strašně vtipné, ale jen divné a trochu vtipné. Nu což... první dvě série už nám nic nevezme a tuhle stovku povedených fan artů taky ne.

 

Letecký inženýr týdne

Taky jste se u traileru Rychle a zběsile 6 drbali na hlavě, když pár aut stáhlo k zemi startující letadlo? Nás to upřímně vůbec netrápilo, ale některé psavce tohle blockbusterové blbnutí vytočilo natolik, že celou situaci konzultovali s leteckým inženýrem. Co se bude rozebírat příště? Fungování Lokiho magické hůlky?

 

Star Wars trailer týdne

Na nové Star Wars od J. J. Abramse se zatraceně těšíme. Nebudeme zastírat, že nás zajímá hlavně cool akce se světelnými meči, pro kterou by se J. J. klidně mohl inspirovat u videoherních videí. Z těch se dá mimochodem poskládat i filmový trailer... který by vypadal zhruba takhle dobře.

Hvězdná brána týdne

SG-1 je zpátky! Ne, bohužel to není v televizním filmu. Fandové slavného sci-fi seriálu ale určitě vezmou za vděk i videohrou, ve které se podle prvního videa objeví všechny čtyři hlavní postavy. Bude se jmenovat Stargate SG-1: Unleashed... a to je zatím úplně všechno, co víme.

 

Válčící Hulk týdne

Na začátku týdne se objevily zvěsti, že se Hulk ve své příští sólovce podívá do vesmíru. Na potvrzení si ještě pár let počkáme, na Youtube už se ale dávno dá najít trailer na Hulkův návrat na zem, při kterém se dost naštve na Tonyho Starka, Wolverinea nebo Profesora X. Enjoy.

 

Konec týdne

Eagles all the way! Nebo jste snad od animovaného "konce" Hobita čekali něco jiného?

Návrat do budoucnosti týdne

Vetknout do jedné minuty celý film není nic nového. Tenhle facelift už dostala řada slavných bijáků, Návrat do budoucnosti si teď ale můžete dát v mile kresleném podání, které využívá doslova každou vteřinku. Moc pěkná práce.

 

30 Rock týdne

Po sedmi letech to nedávno zabalila komediální smršť 30 Rock. Liz Lemon a Jack Donaghy za sebou nechali spoustu památných epizod a gagů, pokud byste ale náhodou neměli čas si seriál vpálit do poslední epizody, zkuste menší zkratku. Aneb jakých 10 momentů z 30 Rock putuje do síně slávy?

 

Duel týdne

Minulý duel Enterprise s Malým sokolem se nebývale rozjel a nakonec skončil neskutečnou remízou 21:21. Válka trekkerů s Jedii je tak na chvíli zažehnána.

Dnes to zkusíme podobně jednoduše a ikonicky: Indiana Jones... nebo Han Solo? Svoji volbu piště do předmětu a nezapomeňte na důvody!

 

Za týden zdar!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace